Steenstrips in huis

Ze waren even verbannen uit het interieur, maar steenstrips voor op de binnenwand zijn terug van weggeweest. Geef je huis de ultieme loft look en verf je stenenmuur in de mooiste kleuren. Een muur van steenstrips is de nieuwe trend. 

steenstrips

Steenstrips in huis

Zo waren ze enkele jaren geleden nergens meer te verkrijgen, nu komen er steeds meer aanbieders op de markt met deze aparte wandbekleding. De steenstrips zorgen namelijk voor een stevig uiterlijk in je interieur. Barocco.nl is gespecialiseerd in natuurstenen wanddecoratie, zoals toegepast in het interieur hierboven.

De stenen wandpanelen zijn er in verschillende varianten. Ze zijn vaak gemaakt van natuursteen, maar ook wel van polyester, beton of steenpoeder en met dezelfde uitstraling. Het prijsverschil in de materialen maakt het ook voor de minder bedeelden mogelijk deze steenstrips trend te volgen.

De steenstrips zijn gemakkelijk zelf aan te brengen met lijm. Kijk voor meer informatie over het aanbrengen van de steenstrips op Hornbach.

Wil je nog een persoonlijke draai aan je steenstrips geven? Verf ze dan over met een gewone muurverf. De structuur blijft uiteraard gewoon zichtbaar. Zorg dat je de steenstrips eerst bewerkt met een voorstrijkmiddel en gebruik een gevelroller om de verf aan te brengen.

Steenstrips van behang

Ontwerplabel Vij5 heeft met hun Stroken Behang een wel heel bijzondere variant van de originele steenstrip gemaakt. Van papierbehang hebben zij stroken geknipt en deze op magneetfolie geplakt. Het effect komt dicht in de buurt van magneetstrips.

Bron: Barocco.nlVij5.nl

nog meer: verf en behang