Verfidee: sjablonen met tegelverf of schoolbordverf

Met sjablonen zijn veel leuke verfideeën te bedenken. Er komt geen behang aan te pas, maar toch is die saaie effen muur ineens voorzien van je eigen unieke behang!

sjablonen voor de kinderkamer

sjablonen voor de kinderkamer

Gratis sjablonen

De sjablonen hierboven komen van de website van Flexa vandaan (gratis te downloaden). Van eend tot schoen, de collectie bevat een groot aantal afbeeldingen. De desssins zijn voor alle ruimtes in huis: van kinderkamer tot badkamer. Je kunt er je huis van onder tot boven mee versieren.

Idee 1: sjabloon + tegelverf = vrolijke badkamer

Ben je die saaie effen tegels in de badkamer zat, maar heb je geen zin om op nieuw aan het tegelen te slaan? Ga dan met sjablonen en tegelverf aan de slag. Kies je favoriete sjabloon uit of zoek er een paar die goed bij elkaar passen. Zo geef je je badkamer een opknapbeurt zonder dat de tegels eruit hoeven. Tegelverf is speciaal gemaakt om tegels mee te verven. Onder andere Flexa en Histor verkopen tegelverf.

Idee 2: sjabloon + schoolbordverf = speelhoek in de woonkamer

Wil je snel een speelhoek voor de kinderen creeëren? Ga dan aan de slag met schoolbordverf. Neem bijvoorbeeld deze trein over op de wand in de gang of woonkamer en kleur hem in met schoolbordverf. Schoolbordverf is tegenwoordig verkrijgbaar in heel veel kleuren, niet meer alleen in het bekende zwart. Een wand met schoolbordverf is leuk en leerzaam te gelijk!

Nieuwe sjablonen voor de kinderkamer

De collectie sjablonen op Flexa is uitgebreid met een collectie sjablonen voor de kinderkamer. Hoor je de hele dag alleen maar het woord raket? Schilder dan een levensgrote raket op de wand.

Bron: Flexa

nog meer: verf en behang