Nu ook verf te koop bij HEMA

Verfkleuren voor je interieur kun je voortaan ook kopen bij de HEMA. Het bekende warenhuis introduceert 4 nieuwe kleurlijnen. Lees hier alles over HEMA verf.

 

HEMA verfkleuren

HEMA verfkleuren

HEMA verf

De inspiratie voor deze kleurlijn komt uit industriële materialen zoals beton en staal. Geef je interieur in een handomdraai een krachtige uitstraling. De lijn bestaat uit kleuren als grijsbruin, maar ook een felle rood. Kijk in ons kleurarchief bij het kleurthema Fire Wall voor meer inspiratie met deze kleuren.

Moderne sfeer

Laat je stijl spreken in een sfeervol huis met deze eigentijdse kleurlijn. De verschillende grijstinten geven je interieur een moderne sfeer. Het kleurthema Shades of Grey geeft je meer ideeën en inspiratie met de kleur grijs.

Sfeer in huis

Neutrale, ingetogen bruin- en beige tinten die verrassend combineren met de blauwe accentkleur. Met deze kleuren krijg je een sfeervolle woning.

Creëer rust

Met deze optimistische kleuren laat je zien dat je huis leeft. Met het warme antracietgrijs creëer je rust en diepte. Meer ideeën met de kleuren uit lijn 04 vind je in het thema Pink Cyclamen.

De lakverf dekt in één keer en is verkrijgbaar in zijdeglans of hoogglans. Verkrijgbaar in diverse kleuren, vanaf € 14,- (voor 750 ml). Kijk voor meer informatie op hema.nl.

nog meer: verf en behang