10x het mooiste behang van 2012

Op de redactie zijn we dagelijks bezig met interieur. Heerlijk om het web af te struinen op zoek naar leuke wooninspiratie. We komen veel behang tegen, het één nog mooier dan het ander. Vaak zetten we het het origineelste, leukste, vrolijkste, grappigste, apartste of bijzonderste behang in de spotlight. Het jaar 2012 is bijna voorbij, tijd dus voor een terugblik met onze favorieten!
Behang Checker Hot Pink van Superfresco Easy - Mooiste behang 2012
Behang van de week: Grijze kabel van Graham & Brown

Behang van de Week: Wallpower Wonders Butterfly van Eijffinger

Merci Brooklyn Tin wallpaper - 29
Behang van de week: Woods by Cole & Son

Behang van de week: Primrose Hill van Designers Guild
Behang Pienet Kivet van Marimekko
Camberwell beauty pale verdigris
teaspoons

1. Checker Hot Pink van Graham & Brown

Dit roze behang uit de collectie Superfresco Easy blijft één van onze favorieten. Het behang heeft een mooi en strak patroon met 3D-effect. Prachtig in combinatie met witte meubels!

2. Grijze kabel van Graham & Brown

De handwerktrend zien we ook terug op de muur. Het grijze breisel-dessin heeft een rustige en basic uitstraling, maar is toch super origineel.

3. Wallpower Wonders Butterfly van Eijffinger

We merkten dat het vlinderbehang erg geliefd was onder onze volgers. En terecht, want het is een prachtig behang. Combineer de kleuren rood, zachtroze en mintgroen met houten accessoires en haal de natuur in huis!

4. Brooklyn Tins van Merci

Het behang met tegeldessin van NLXL is nog steeds razend populair. We zagen het onder andere op de Woonbeurs Amsterdam. Het lijkt aslof je echte tegels op de muur hebt, terwijl je het eenvoudig aanbrengt op de muur.

5. Woods van Cole & Son

Waan je in een rustige omgeving met een natuurlijk tintje. Het behang uit de collectie Contemporary II is eigenlijk geschikt voor iedere kamer in huis.

6. Beta van Soonsaloon

Een behang waar je minutenlang naar blijft kijken. De geometrische en abstracte vormen trekken meteen de aandacht en maken van je muur een echte blikvanger.

7. Floral Street van Designers Guild

Frisse en vrolijke kleuren zijn perfect voor een kinderkamer. De bloemen met een vintage tintje toveren bij ieder kind een lach op het gezicht!

8. Pienet Kivet van Marimekko

Met dit behang geef je een saaie kamer binnen no time een nieuwe look. Ook al is het een gewaagd behang, door de kleurstelling zwart-wit is het toch geschikt voor diverse ruimtes, van hobbykamer tot keuken.

9. Camberwell Beauty Pale Verdigris van Mini Moderns

Dit behang is chic, maar toch speels. De combinatie van kopergroen met witte vlinders straalt rust uit. Perfect voor een basic wit interieur.

10. Teaspoons van Studio Ditte

Sierlijke lepeltjes en vorkjes voor deftige taartjes. Met dit behang heb je een mooie verzameling theelepeltjes, maar dan op de muur!

nog meer: verf en behang