Boom voor op de muur

Altijd al een klein hertje of een boom in huis willen hebben? Met de lieve, vrolijke en stoere muurstickers van KEK Amsterdam haal je met één simpele plakbeweging wat instant natuur in huis!boom muursticker hert uil muis vogel muursticker vogelhuisje muurstickertak kapstok muursticker

Muurstickers KEK Amsterdam

Met de muurstickers van KEK Amsterdam blijft het niet alleen bij plakken: er zijn ook kapstok-stickers en schoolbord-stickers! Hang je jas op aan een boom, of krabbel je boodschappenlijstje op een vogelhuisje. Erg handig én leuk! Dat ze bij KEK Amsterdam gek zijn op dieren, is te zien aan de o-zo-leuke Forest Friends collectie: eekhoorns, muizen, hertjes, vogeltjes en hertjes, ze hebben ze allemaal! Leuk voor in de woonkamer, maar natuurlijk ook voor in de kinderkamer!

Ben je in voor wat stoerders of wil je wat neutralers? Kijk dan eens naar de Home Tree Collection: een collectie van verschillende stoere en robuuste fotografische bomen. Leuk voor in de woonkamer, slaapkamer of misschien zelfs de wc!

Alle muurstickers van KEK Amsterdam zijn bestand tegen water en kunnen gemakkelijk schoongemaakt worden (handig voor vette vingertjes in de kinderkamer). Ze kunnen op vrijwel alles geplakt worden, zolang de ondergrond maar hard en vlak is. De stickers zijn onder andere te koop bij de Woonfabriek in Amsterdam en op de site van KEK Amsterdam.

Bron: KEK Amsterdam

nog meer: verf en behang