Mooi voor in huis: Praxis behang

Van bloemdessin tot natuursteen-look, bij Praxis zit je goed voor behanginspiratie. Dé decoratieve Doe Het Zelf-winkel van Nederland komt nu met een nieuwe collectie exclusief behang. Gezellig en stijlvol, met behang van Praxis geef je ieder interieur snel een nieuwe uitstraling. 

Praxis behang

Praxis.nl

Het nieuwe Praxis behang is verdeeld in vier stijlgroepen: Elegance, Folk remix, Urban line en Earthy dream. De nieuwe behangcollectie biedt een ruim assortiment met volop keus uit dessins en kleur. Of je nu op zoek bent naar een nieuw behang voor de woonkamer, slaapkamer, hal of misschien wel keuken er is voor ieder wat wils. Combineer een mooi dessin met een bijpassend uni behang. Of kies ervoor om slechts één wand van behang te voorzien als echte eyecatcher! Ga voor een compleet overzicht van alle Praxis behangen naar Praxis.nl.

Praxis behang

Het nieuwe behangassortiment is opgebouwd uit drie vertrouwde eigen Praxis-merken:

1. Perfection is het paradepaardje onder de behangmerken met subtiele vergrijsde dessins met glanseffecten uitgevoerd in strakke strepen en creatieve bloemdessins.

2. Decomode biedt een gevarieerde collectie die bestaat uit uni’s en dessins gebaseerd op drie verschillende kwaliteiten zodat er meer dan voldoende keuze is voor elk interieur. Je kunt kiezen uit behang op basis van papier, vinyl, of vlies.

3. Onder het label Sencys vallen de overschilderbare dessins op papier en vliesbasis; gemakkelijk toepasbaar op diverse moeilijkere ondergronden. Met dit behang geef je elke muur een mooie structuur, welke vervolgens overschilderd kan worden in de gewenste kleur.

Snel behangen met vliesbehang

Heb je twee linkerhanden? Geen paniek, behangen is met het nieuwe vliesbehang een fluitje van een cent. Smeer de muur in met lijm en plak het behang direct op de muur. Voor de minder ervaren klusser is vliesbehang een echte uitkomst!

Voor behang ben je bij Praxis dus aan het juiste adres! Bezoek een van de filialen of bekijk de behangcollectie op Praxis.nl.

Bron:  Praxis.nl

nog meer: verf en behang