Behang met kerstbomen

Wordt kerst dit jaar bij jou thuis gevierd? Maak je huis dan extra mooi met dit behang Gran van Fine Little Day. Het dessin bestaat uit enkel kerstbomen. Heel eenvoudig, maar zo mooi.

 

Behang Gran van Fine Little Day

In 2007 werd Fine Little Day opgericht door de Zweedse kunstenares Elisabeth Dunker. Ze hebben een webshop, maar ook een blog waar je veel inspiratie vindt. Daarnaast worden er lezingen en workshops gegeven. In de webshop vind je naast behang ook kussens, boeken en posters. Een aantal producten van Fine Little Day zijn ook verkrijgbaar via de Nederlandse webshop Stoer in Style. Bijvoorbeeld de poster Magic met de clown die in het interieur hiernaast hangt.

Het behang Gran is gemaakt van non-woven materiaal en heel duurzaam. Groot voordeel is dat je het behang per meter kan bestellen via www.photowall.eu vanaf € 26 per meter. Er is keuze uit 6 kleurencombinaties:
1. Zwart op wit
2. Zwart op grijs
3. Wit op zwart
4. Wit op zand
5. Wit op groen
6. Wit op bruin

Je kunt natuurlijk je hele wand behangen met dit dessin. Maar ook leuk is het om bijvoorbeeld aan de slag te gaan met een wandpaneel. Dit is ook handig als je je huidige behang op de wand wilt laten zitten. Het wandpaneel schuif je voor de wand en zodra de feestdagen zijn afgelopen kun je het kerstbomen dessin weer weghalen. Dit wandpaneel is dan een uitkomst.

Met behang kun je nog veel meer kanten op. Behang bijvoorbeeld de achterwand van een kast met glazendeuren. Zo geef je de kast een speels effect en creëer je extra sfeer in huis. Of lijst in plaats van een foto een stuk behang in.

In de webshop van Fine Little Day vind je ook kussens met dezelfde print als het behang Gran. Zo kun je alles mooi afstijlen. Het behang is te bestellen via www.photowall.eu.

 

nog meer: verf en behang