3D-behang: wordt dit de nieuwe trend van 2019?

De afgelopen jaren hebben jouw muren ongetwijfeld al verschillende tinten gehad. Heb je genoeg gekregen van al dat verven en is het tijd voor een echte eyecatcher in huis? Ga dan voor 3D-muurbekleding. Een gewaagde keuze, dat is het zeker, maar geloof ons, ’t is zeker de moeite waard!

Textuur aan de muur

Heel leuk, zo’n 3D-print. Maar hoe verwerk je die mooi in je interieur? Eén ding staat vast: overdaad schaadt, en zeker in dit geval. Omdat je behang met textuur echt een statement maakt, is het belangrijk om de rest van je interieur niet te druk te maken. Ga voor één accentmuur in 3D-behang en verf de rest in een lichtere tint. Ook de decoratie kan je best sober houden. Met kussens in zachte kleuren zoals roze, beige of grijstinten kan je niet verkeerd gaan. Breek de accentmuur met een leuke kader of een grote spiegel om het geheel niet al te druk te maken.

Voordelen?

Zo’n 3D-behang ziet er niet alleen leuk uit, het heeft ook enkele voordelen. Wanneer je kinderen alweer schreeuwend het huis door lopen, hoef je je geen zorgen te maken om barstende hoofdpijn:3D-behang werkt namelijk geluidsdempend. En door de soepelheid van het materiaal kan je zelfs de minst fraaie muren toch een mooie look geven. Hop naar de winkel!

Bron: Arte International 

nog meer: verf en behang