Brave Ground is de Kleur van het Jaar 2021

Het nieuwe jaar kan er niet snel genoeg aankomen, want meer dan ooit kunnen we die frisse start goed gebruiken. Bereid je alvast voor door je interieur in een gloednieuw kleurtje te steken, want de Levis Kleur van het Jaar 2021 is bekend: Brave Ground, een zachtbruine tint die ons moed inspreekt in woelige tijden.

In samenwerking met Levis

Bruine woonkamer in Brave Ground - Levis Kleur van het Jaar 2021

De kleur van 2021

Elk jaar onderzoeken de kleurspecialisten van het Global Aesthetic Center van AkzoNobel, moederbedrijf van verfmerk Levis, samen met experts uit allerhande domeinen de maatschappelijke trends. Op basis daarvan voorspelt het team de kleurentrends van het komende jaar, met de Levis Kleur van het Jaar als grote hoofdrolspeler. Na de blauwgroene pasteltint Tranquil Dawn is het in 2021 de beurt aan Brave Ground om z’n stempel te drukken op interieurs wereldwijd.

Brave Ground

Brave Ground is een warme, natuurlijke en neutrale bruintint die evenwicht en stabiliteit schept in ons hoofd én interieur. Je hoeft geen drie keer te raden waarom dat uitgerekend in 2021 zo belangrijk is. We proberen de dieptepunten van 2020 te boven te komen, maar dat vergt moed. Moed om verandering te aanvaarden. Moed op onze weg naar een brave new world. Heleen van Gent, hoofd van het Global Aesthetic Center van AkzoNobel, zegt het volgende over de Levis Kleur van het Jaar 2021: ‘Wanneer tijden veranderen en de wereld onstabiel lijkt, willen we de grond onder onze voeten voelen. Dit jaar kozen we voor een natuurlijke, neutrale kleur die een sterke basis kan bieden en ons kan helpen bij het accepteren van verandering.’

Bruine keuken met kastjes in Brave Ground - Levis Kleur van het Jaar 2021

Brave Ground combineren

Deze Levis Kleur van het Jaar is een warm, neutraal canvas dat verschillende kleuren laat schitteren. Om jou te helpen bij het uitkiezen van een passend kleurenschema, bedacht Levis vier paletten met complementaire kleuren waarvoor Brave Ground het perfecte broertje is.

Kleur muur: Royal Gold; kleur hoofdbord: Brave Ground; kleur streep: Northern Light (Levis).

Tijdloze klassiekers

Neutrale tonen, oker en geeltinten vormen de inspiratie voor de Levis Ambiance Trend Collection 2021. Ze matchen mooi met elke interieurstijl, stralen een positieve energie uit waarin het altijd heerlijk vertoeven is én raken nooit uit de mode

Kleur rekken: Trust four; kleur opbergkastjes: Brave Ground; kleur gang: Trust seven (Levis).

Aardetinten

Combineer de nieuwe kleur met hedendaagse grijs- en bruintinten zoals klei en krijt om je interieur in harmonie te brengen, warmte toe te voegen en een moderne woning te verzachten.

Kleuren muur, van links naar rechts: Energy five, Energy seven, Energy six, Energy seven, Energy two, Brave Ground (Levis).

Expressief palet

Wie niet bang is voor wat pit, kan de bruintint combineren met expressieve kleuren in allerlei tinten roze en rood. Die brengen vitaliteit in je interieur.

Kleur vierkant: Earth three; kleur onderkant muur: Brave Ground; kleur bovenkant muur: Earth two (Levis).

Kleuren uit de natuur

Een mix van blauw-, groen- en bruintinten werkt uitstekend om de natuur naar binnen te trekken. Hun authentieke karakter zorgt voor een gevoel van rust.

Klaar om een likje Brave Ground in huis te halen? Deze producten passen er perfect bij!

Op zoek naar meer kleurinspiratie? Neem hier een kijkje.

nog meer: TV