Tuinen van papier

Buiten wordt het kouder en de warme woonkamer begint te lonken. Tijd om het binnen gezellig te maken. En groen! Met het nieuwe behang van Snijder&CO haal je de vlinders, vogels en bloemen naar binnen.

botanisch behang

Hoe groener, hoe beter

Je kon het al lezen in Green is the new black: de wereld raakt langzaam in de ban van groen. Tegeltuinen maken plaats voor groene walhalla’s en verschillende internationale topontwerpers transformeren woonkamers naar groene oases. Een heel leuke muurversiering die je dan ook beslist gezien moet hebben, is het nieuwe behang van Snijder&CO. Vol met vlinders, vogels en bloemen, allemaal met de hand vervaardigd en tot in de details uitgewerkt. Zie het als die geweldig mooie tuinen, maar dan geschilderd op papier. Zo valt er in de winter ook nog wat te beleven!

Dutchoiserie

De makers van het behang, Jaap Snijder en Marcelo Gimenes haalden hun inspiratie uit de Europese natuur. De naam van hun nieuwe lijn ‘Dutchoiserie’ is dan ook een knipoog naar de historische, kunstzinnige stroming Chinoiserie. Dutchoiserie zien zij als de moderne variant. Historische behangsels met een moderne twist, dus.

Panoramische voorstelling

Eén behangrol vormt een paneel van 139 x 303 cm. Er zijn vier verschillende panelen die met elkaar te combineren zijn waardoor er een panoramische voorstelling ontstaat. Het hoogwaardig vliesbehang is verkrijgbaar in drie achtergrondkleuren. Zit er niets bij voor je? Het is zelfs mogelijk om een eigen achtergrondkleur te kiezen. Prijs voor de standaardkleuren: 130,- euro per rol, te bestellen via www.snijder-co.nl.

Foto: Snijder&Co

nog meer: tuinieren