Bezoektip: Tuinidee 2013

Als mooie start van de lente opent de beurs Tuinidee 2013 komende donderdag tot en met zondag haar deuren. Ook Tuinieren.nl is aanwezig op de beurs met een Tuintheater!

Tuinidee 2013

Tuinidee

Tuinieren.nl Tuintheater

Tuinieren.nl zal op TuinIdee 2013 het Tuintheater verzorgen. De presentatie van dit theater is in handen van Jurgen Smit, tevens de presentator van onze video’s. Tussen alle presentaties door en op andere momenten op de dag zullen in het theater de video’s van Tuinieren.nl afgespeeld worden voor de bezoekers. In deze video’s wordt een antwoord gegeven op diverse uiteenlopende tuinvragen.

Italiaans thema

Tuinidee, het grootste tuinevent in Nederland, heeft dit jaar een Italiaans thema. Op het paviljoen La Dolce Vita wordt een sfeervolle Toscaanse tuin met Italiaanse planten, materialen en producten ingericht. Proef Italië ook letterlijk met typisch Italiaanse delicatessen en drankjes. Daarnaast is er uitgebreid aandacht voor terra cotta, mediterrane planten, Italiaanse buitenmeubelen, design en muziek in de sfeervolle tentjes van de exposanten.

Tuinideeën opdoen

Op deze beurs kun je heel veel neiuwe tuinideeën opdoen! Tuin- en landschapsarchitect Bert Huls is verantwoordelijk voor de diverse inspiratietuinen en exposities. Behalve complete tuinen zijn ook de afzonderlijke bouwstenen van de tuin te zien zoals terras, recreatief water, verticaal tuinieren, patio’s, serres en plantenborders. Daarbij is rekening gehouden met ieders budget. In het TuinLab staan tuinontwerpers bezoekers bij met adviezen en schetsen voor tuininrichting.

TuinIdee 2013 is open van donderdag 21 februari tot en met zondag 24 februari. Kijk voor meer informatie op Tuinidee.nl.

nog meer: tuinieren