Tafelen in de voortuin

beeld vtwonen Beeld

Er zijn maar weinig mensen die in de voortuin eens uitgebreid gaan tafelen. Logisch natuurlijk als je midden in het zicht van de hele buurt zit. Maar als je voldoende privacy hebt, waarom eigenlijk niet?

Lees verder onder de advertentie

Tafelen met privacy

Zeker met een kleine achtertuin op het noorden is een terras in de voortuin zo gek nog niet. Architectenbureau E.C.O. bvba bedacht dit ook, en gebruikte steenkorven die vanaf de straat strategisch het zicht op het terras én de woonkamer wegnemen. Hier kun je in de zon, volledig in privacy een compleet 5-gangendiner serveren. Zonder pottenkijkers.

Schanskorven kun je afstemmen op de stijl van je eigen tuin want ze zijn er in alle vormen en maten. Ze kunnen gevuld worden met steensoorten naar keuze, zoals kalksteen, maaskeien en lava. Laat je vooraf wel informeren over de stabiliteit. Als de breedte en hoogte niet in balans zijn, bestaat er een kans op omvalgevaar. Kijk voor meer informatie, mogelijkheden en voorbeelden op gabion-schanskorven.nl. Ben je niet zo weg van schanskorven? Dan is een hoge haag het groene antwoord.

Bron: Fotografie Architectenbureau E.C.O. bvba

Lees verder onder de advertentie