Deze toiletrolhouder willen we wél in ons huis plaatsen

Oké, het is misschien niet het meest sexy item in huis. Maar onmisbaar? Dat is het wel! En met deze bijzondere exemplaren zijn ze zelfs nog een feestje om naar te kijken ook. Wedden dat tussen deze 10 minstens één toiletrolhouder zit die je wél in huis wilt plaatsen?

1. Made

Toiletrolhouder van Made

Kan er een toiletrolhouder uit onze dromen bestaan? Want dan is dit misschien wel hét exemplaar. Haast te mooi om in de kleinste kamer van het huis te plaatsen. Je vindt hem hier.

2. Ferm Living

Toiletrolhouder van Ferm Living

In de lijst van mooie toiletrolhouders mag natuurlijk het exemplaar van de foto hierboven niet ontbreken… Bekijk ‘m hier.

3. Ferm Living

Toiletrolhouder van Ferm Living

My o my, wij houden van dit exemplaar van Mister Design. Met de organische vorm en massief messing weten we zeker dat dit een blijvertje is.

4. Ferm Living

Toiletbutler van Ferm Living

Nóg een van Ferm Living (de plek voor stylish houders als je het ons vraagt). En deze heeft genoeg plek voor zo veel rollen als nodig zijn. Bekijk ‘m hier.

LEES OOK
Hoe je een wc-rol ophangt zegt veel over jou

5. Hout Couture

Toiletrolhouder van Hout Couture

Is het een leiding of is het een houder? Dit exemplaar van Bol.com verdwijnt in de muur. Met bovenop nog een plek om de telefoon neer te leggen.

6. Aquanova

Toiletrolhouder van Aquanova

Marmer met goud, als er iets een luxe sfeer uitstraalt is dit het wel. Extra leuk: hij is onderdeel van een hele reeks badkameritems met bruin marmer. Je vindt hem hier.

7. Made

Toiletrolhouder van Made

Dit is de meest praktische uit de lijst, want naast genoeg plek voor alle wc-rollen, is er óók nog ruimte voor een borstel. Handig! Om het af te maken is ‘ie ook nog matching met een bijpassend handdoekenrek.

8. Tiger Urban

Reserverolhouder van Tiger Urban

Een keer wat anders dan de standaard toiletrolhouder: hier hang je de rollen (letterlijk) mee op. Je vindt hem hier.

9. Puhlmann

Magazinerek van Puhlmann

De ideale toiletrolhouder voor alle tijdschrift-fans: plek voor je favoriete bladen én toiletrol. Wat wil je nog meer?! Je vindt hem hier.

10. Made

Toiletrolhouder van Made

Om het lijstje af te sluiten een klassieker: goud met hout (hé, dat rijmt!). Perfect voor in een badkamer met messing, veel glas of spiegels. Bekijk ‘m hier.

LEES OOK
Handen wassen in stijl: de mooiste zeepdispensers

nog meer: Toilet