24/7 in vakantiestemming met deze zomerse items

Fingers crossed dat we deze zomer weer buiten onze landsgrenzen mogen genieten van zon, zee en even helemaal niks aan je hoofd. Of dat in ieder geval de weergoden ons gunstig gestemd zijn, zodat we ook hier veel tijd buiten kunnen doorbrengen. Deze items brengen je 24/7 in vakantiestemming, ook op druilerige dagen.

DIY loungebed | vtwonen | deze items brengen je in vakantiestemming

Zonnetje in huis

Voor een 24/7 een vakantiegevoel in huis hoef je alleen maar de kunst af te kijken naar zomerhuizen op Ibiza en in andere zonnige bestemmingen. Wat daaraan opvalt? Het gebruik van natuurlijke materialen, zoals hout en linnen, poederachtige muren, veel wit met een flinke vleug terra en vooral niet te strak allemaal. Copy paste die typisch mediterrane details naar jouw plekje en je komt vanzelf in die laat-maar-waaien stemming.

Vakantieparadijs in tuin

De Costa del Balkonia is helemaal geen straf als je er goed bijzit. Een ligstoel, een parasol om onder weg te duiken op de warmste uren van de dag en een bijzetter met alle essentials binnen handbereik zodat je opstaan zo lang mogelijk kunt uitstellen – meer heb je niet nodig. Heb je een flinke lap grond, dan kun je verschillende hoekjes creëren, zodat je van zon naar schaduw kunt hoppen en in een zucht van ochtendkoffie naar middagslaapje kunt switchen.

Uitstapjes in België

Ben je terug van vakantie en wil je dat gevoel zo lang mogelijk vasthouden? Of blijf je in België en ga je er af en toe een dag of weekend op uit? Goed plan, want zo heb je elke keer iets om naar uit te kijken en blijft die vakantiestemming lekker lang hangen. Wat dacht je van een paar dagen onthaasten in een boshuisje of zelfs een boomhut? Doe hier inspiratie op voor een bijzondere plek om te overnachten.

Stadse types krijgen de zomervibes te pakken op een terrasje. Favoriete drankje bij de hand, een beetje voor je uit staren en je alleen maar hoeven af te vragen of je blijft zitten of op het volgende terras verder gaat. De fijnste terrassen, citytrips en strandtenten vind je bij onze hotspots.

nog meer: styling