9 x knusse bedstyling waar je warm van wordt

beeld vtwonen Beeld

Lekker wegkruipen op een koude winterdag of tussen de kussens neerploffen na een pittige werkdag: bedstyling is fijn voor het oog, maar het maakt ook broodnodige ontspanningsmomenten extra fijn.

Lees verder onder de advertentie

Dekbed(den)

De eyecatcher van een bed is natuurlijk het dekbedovertrek. Je kunt het bij één dekbed laten, maar als je voor een spannende bedstyling gaat, kun je er ook voor kiezen om twee dekbedden te nemen of je vier seizoenendekbed te splitsen. Kies dan twee dekbedovertrekken in dezelfde tint, of juist van de tegenovergestelde kleur. Leg ze half over elkaar heen, zodat je beide kleuren ziet voor een onverwacht effect.

Kussens, kussens en nog meer kussens

Een bed dat vol met kussens ligt vraagt om een heerlijke relax-sessie. Of je nu een boek leest, mediteert of lekker ligt: een dikke rij kussens maakt het net een stukje comfortabeler. Mix en match met kleuren, vormen en structuren voor een speelse, warme uitstraling. Wil je het helemaal afmaken, kies dan kleuren die bij het dekbedovertrek passen of mooi aansluiten bij de kleur op de muur.

Lees verder onder de advertentie

Nachtkastjes

Het wordt vaak vergeten, maar een nachtkastje is essentieel als het gaat om het afstylen van de slaapkamer. Kies er een van hout voor een warm, rustig effect, metaal voor een modernere sfeer of een van glas voor een retro stijl.

Lees verder onder de advertentie

Bron: Beeld: vtwonen collectie | 10-2020