Shopgids: nachtkast

beeld vtwonen Beeld

Opgeruimd staat netjes met zo’n handig nachtkastje naast je bed. In een nachtkastje kun je van alles opruimen. Dat ene spannende boek, waaruit je het liefst elke avond nog een paar bladzijden leest voordat je gaat slapen. Je sieraden, die je ook graag dicht bij je draagt als je in dromenland bent. Een opschrijfboekje, waarin je nog even die ene bijzondere gedachte of droom kunt noteren. Een nachtkastje is multifunctioneel. Welk materiaal past het beste in jouw interieur? En wat zijn de nieuwste trends op nachtkastjesgebied? Dat lees je allemaal hieronder.

Lees verder onder de advertentie

Stoer in stijl

De lockerkasttrend is ook overgewaaid naar de nachtkasten: naast je bed kun je nu ook een stoer metalen nachtkastje neerzetten. Met een grof slot en industriële pootjes maakt zo’n nachtkastje jouw interieur helemaal af. Of ga jij juist voor een houten nachtkastje met afgeronde hoeken in een zachte kleur? Voor iedere wens is er een mooi design nachtkastje.

SHOP ALLE NACHTKASTEN

Nachtkast inspiratie

Hoe richt je je nachtkastje het slimste in? En hoe weet je zeker dat ie een mooi duo vormt met je bed? Tips en trucs lees je hier.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

Ladder als nachtkastje

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

6x alternatief voor nachtkastjes

beeld vtwonen Beeld

Deze items mogen niet ontbreken op je nachtkastje

Lees verder onder de advertentie

SHOP ALLE BEDDEN EN BOXSPRINGS

Bijzettafeltjes en krukjes

Op de meeste nachtkastjes staat van alles uitgestald: een lamp, de wekker, misschien een glas water voor als je ’s nachts dorst krijgt. Op je nachtkastje is het een drukte van jewelste. Gelukkig krijgen al die voorwerpen een plekje, dankzij lades, planken en deurtjes. Maar denk ook eens verder: ook een hocker, bijzettafeltje of krukje kan heel goed dienstdoen als nachtkastje. Zo geef je een speelse en originele touch aan je slaapkamerinterieur.

SHOP MEER KRUKKEN

Lees verder onder de advertentie

Nachtkast kopen

Ieder bed verdient een mooi nachtkastje waarop kostbare spullen een plekje kunnen krijgen. Met een nachtkast in je slaapkamer staat opgeruimd écht netjes.

SHOP ALLE HOUTEN NACHTKASTEN