Hier scoor je online de mooiste tweedehands designmeubels

Op zoek naar tweedehands designmeubels maar eigenlijk niet zo veel zin (of gewoon geen tijd) om het hele land te doorkruizen en meerdere kringloopwinkels af te zoeken naar dat éne meubel waar je naar op zoek was? Dan probeer je het toch gewoon online? Online shoppen voor design is tegenwoordig heel goed te doen. Wij weten waar je moet zijn. Lees snel verder!

vintage design
Muurverf links Ral 5008 van Engels Verf. De vloer lag al in het huis. Tafel CPH30 van Hay. Blauwe borden Iittala, witte borden met blauwe spetters Faye van Toogood, Japanse kopjes Shilla. Tas Dille & Kamille. Panton-stoelen, Eames DSR-stoelen, Eames-olifantkruk en vogel House Bird van Vitra. Tripp Trapp-stoel Stokke. Vintage Lamp PH5 van Van Ons. Vintage kasten Loods 5. Witte lamp Formakami van &Tradition. Plantenpot Arket, plant Sprinklr.

2dehands

Natuurlijk is iedereen bekend met 2dehands en het feit dat je er meubels kunt kopen (en verkopen) voor een goede prijs, maar wist je dat ze ook heel vaak mooie tweedehands designmeubels aanbieden voor een prikkie? We raden je aan om in te stellen dat je een melding krijgt als er een nieuwe zoekresultaat op het het zoekwoord ‘design’ is gepubliceerd. Op die manier spot jij de pareltjes als eerste. Je kunt je natuurlijk ook inschrijven op andere zoekwoorden zoals een bepaald meubel of je favoriete designmerk.

Reliving

Er is een nieuw soort 2dehands in the building! Graag stellen we je voor aan een nieuwe online aanbieder van vintage meubels: Reliving. Op deze website vind je allerlei soorten meubels, van banken tot hele sets eetkamerstoelen en van lampen tot mooie vintage kasten. Ook vind je op de site verschillende inspiratieartikelen en je kunt er ook zelf producten aanbieden als je een account aanmaakt.

LEES OOK
De design woonstijl: zo pas je ‘m toe in je interieur

Tweede kans

Er zijn verschillende websites die nieuwe (design)producten verkopen, maar daarnaast ook meubels aanbieden die in eerste instantie nieuw zijn, maar kleine beschadigingen hebben. Flinders Design doet dit bijvoorbeeld onder de noemer ‘Tweedekansje’ en fonQ heeft zogenaamde ‘Buitenkansjes’ op hun website staan. Want weggooien is zonde, toch? Vaak zitten er mooie designmerken tussen. Deze producten zijn dan misschien wel écht tweedehands, ze verdienen toch een tweede leven.

Whoppah

Via de website Whoppah vind je tweedehands designmeubels en kunst van de mooiste merken. Je kunt je favorieten opslaan en ook zelf meubels verkopen. Zeker het checken waard! Ook fijn: Whoppah werkt met hun eigen koeriers.

nog meer: shopping