Shopgids: trolleys

Trolleys zijn mooi, praktisch en je kunt er al je pronkstukken op kwijt. Niet voor niets zijn ze al jaren een van de meest gewilde woonaccessoires. Bij de bank, in de keuken, naast het bad of op het terras, overal voelen trolleys zich thuis. Wil je een trolley kopen en welke welke soorten er zijn? Lees snel verder!

Verschillende stijlen

Trolleys – ook wel roltafels genoemd – worden van origine gebruikt om spullen makkelijk te verplaatsen. Een lekker praktisch item dus, maar de trolley mag ook gezien worden tegenwoordig! Sierlijk, robuust, industrieel of strak, er zijn trolleys in elke smaak en stijl. Een stalen variant geeft de ruimte vaak iets stoers, terwijl een ruimte met veel harde materialen om een houten trolley vraagt. Kan je interieur een vleugje luxe gebruiken? Kies dan voor een trolley in koper, messing of goud.

Multi-inzetbaar

Een trolley is een prachtig podium voor je mooiste spullen, zoals de souvenirs van verre reizen, een bijzonder servies, een paar mooie vaasjes of je verzameling turquoise spuitflessen. In de badkamer kun je je favoriete toiletartikelen erop showen, samen met wat luxe handdoeken en een mooie spiegel erbij. En wat dacht je van een trolley als tafeltje naast je bed of bij de bank, met een kandelaar, wat tijdschriften en salontafelboeken? In de keuken is de trolley misschien nog wel het handigst van allemaal. Je kunt er niet alleen mooie schalen, kruiden en kannen op stallen, met een stevige keukentrolley heb je direct ook extra werkruimte.

Inspiratie

Wat zijn de allermooiste trolleys en roltafels? Waar vind je ze? En wat zet je erop? Kijk hieronder voor ideeën.

Van laag tot hoog

Bij een trolley denk je vaak aan het roltafelmodel, maar er bestaan ook mooie hoge exemplaren. Ze doen denken aan de verrijdbare rekken in de bakkerij en de  bloemenveiling. Leuk als bijzondere wandkast of als plantenrek op je terras.

nog meer: