Shopgids: memobord

Een memobord is een onmisbaar item in je interieur. Zo weet iedereen dat je een etentje hebt met vrienden en vergeet je nooit wanneer de kinderen moeten sporten. Ook ziet het er mooi uit aan de muur. Wil je weten welke vormen er zijn? Een memobord in welke stijl jouw interieur sfeer geeft? Of waar je de mooiste koopt? Je leest het hieronder.

Soorten memoborden

Memoborden zijn er in verschillende vormen en diverse materialen. Op een prikbord van kurk prik je makkelijk notities en andere papieren vast. Heb je een minimalistisch keuken? Dan past een schoolbord hier perfect op de muur. Gebruik wit krijt om recepten of boodschappenlijstjes op te schrijven. Je kan er ook voor kiezen om de hele muur te beschilderen met krijtverf.  Zo maak je het perfecte memobord in de grootte die jij wenst voor in de keuken.

Memobord metaal

Een zwart metalen memobord geeft een stoere uitstraling aan de ruimte. Het voordeel van een metalen wandrek is dat je er veel losse dingen aan kan hangen. Zo kan je het gebruiken als geheugensteuntje om je to-do-lijstjes aan op te hangen. Wil je het wandrek liever gebruiken als muurdecoratie? Hang er dan verschillende kaartjes met persoonlijke quotes aan. Het metalen rek kan je ook in de slaapkamer ophangen met sieraden eraan. Heb je het rek liever elders in huis? Hang het dan in de hal om je sleutels altijd terug te vinden.

Inspiratie memoborden

Benieuwd naar hoe anderen een memobord stylen? Doe hieronder ideeën op!

Memobord gaas

Om zoveel mogelijk gebruik te maken van het memobord is het handig om deze op een centrale plek in huis te hangen. Ergens waar je vaak langs loopt. Zo weet je zeker dat je niets vergeet. Kies voor een gaasrek als je wilt dat de ruimte niet kleiner gaat lijken door de muurdecoratie.

Shop magneten & clips

Om het bord te decoreren met kaarten, foto’s, posters en notities gebruik je magneten en clips. Deze klemmetjes geven je memobord een speelse uitstraling. Kies voor zwarte clips bij een zwart exemplaar en zilveren magneten bij een zilveren wandrek.

Shop muurdecoratie

Behalve memoborden zijn er eindeloos veel mogelijkheden om de wanden in huis te decoreren. Inspiratie nodig? Bekijk hieronder de leukste muurdecoratie.