Mooi en praktisch: een memobord in je interieur

beeld vtwonen Beeld

Memoborden zijn handig en zien er ook nog eens ontzettend leuk uit! Ze zijn multifunctioneel, want je kunt ze gebruiken als weekplanner, voor je to-dolijst of voor een verzameling van mooie herinneringen. Eén ding is zeker: met een memobord zul je niets meer vergeten.

Lees verder onder de advertentie

Geheugensteuntje

Vergeet jij ook wel eens iets tijdens een drukke week of ben jij van nature een enorme chaoot? Memoborden bieden een handig geheugensteuntje en bieden overzicht. Zo kun je ze gebruiken voor boodschappenlijstjes, lekkere recepten, belangrijke to-do’s en geplande afspraken. Zo kun je alvast uitkijken naar een leuk etentje of een date. Je kunt ook een berichtje achterlaten voor de andere gezinsleden. Er zijn allerlei varianten, zoals memoborden waar je met krijt of stift op kunt schrijven of waar je met magneten of knijpertjes briefjes op kunt hangen.

Memory lane

Met een memo(ry) bord krijgen persoonlijke herinneringen, mooie foto’s, lieve briefjes of schattige kindertekeningen een bijzonder plekje in de keuken of een ander deel van het huis. Met bijvoorbeeld een memobord van een letterbak creëer je een fijn persoonlijk hoekje waar je kunt genieten van mooie herinneringen. Ook kleine souvenirs, zelfgeschreven briefjes met een motiverende tekst of postkaarten met leuke quotes en afbeeldingen hebben een leuk effect. Je wordt vanzelf vrolijk wanneer je ernaar kijkt! Ook leuk: op een memobord in de vorm van een wereldkaart kun je reisfoto’s hangen bij de landen waar jij geweest bent of een volgende reis uitstippelen.

Memoborden en meer

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

Memobord van vtwonen, kurk wolk van Wonen voor jou, memobord van Vestbjerg, memobord zwart van vtwonen, letterbord van Vestbjerg, Mappit memobord van Umbra, memobord van Vestbjerg, krijtbord sticker van Vestbjerg, wandrek van House Doctor, memobord van vtwonen.