Shopgids: fruitschaal

Op een fruitschaal zien verse appels, mandarijntjes en bananen er nog lekkerder uit. Handig voor de dagelijkse portie vitamine C. Én goed voor je humeur, want met een rijk gevulde fruitschaal verandert elke tafel in een vrolijk tafereel. Wil je weten wat voor fruitschalen er zijn? Van welk materiaal? En waar je ze koopt? Lees snel verder!

Fruitschaal kopen

Qua design kun je tegenwoordig alle kanten op, van draadijzer en mangohout tot hoogglans kunststof en glas. Voor elke woonsmaak bestaat een passende fruitschaal. Strak of organisch, modern of landelijk, robuust of rank: van welk ontwerp word jij blij?

Inspiratie

Iets heel anders in je fruitschaal doen en de vruchten dus ergens anders in leggen? Waarom niet! Als je creatief omgaat met woonaccessoires kom je op de leukste ideeën. Doe hieronder inspiratie op met leuke styling ideeën en extra fruitkweek tips!

Soorten fruitschalen

Of je nu voor een simpel of bijzonder design kiest, een fruitschaal is een echte eyecatcher. Bedenk dus welke stijl goed in jouw keuken of woonkamer past. Gek op modern design? Dan val je waarschijnlijk als een blok voor een fruitschaal van metaaldraad. Liefhebbers van stoer en simpel zullen eerder voor een robuuste fruitschaal van mangohout of een andere houtsoort gaan. Houd je van chic dan is een gouden fruitschaal vast helemaal je ding. En dan zijn er ook nog exemplaren van aardewerk, glas en kunststof!

nog meer: