Shopgids: commodes

De eerste jaren van je kinderen zijn misschien wel de bijzonderste: ze leren iedere dag wel iets nieuws. Zitten, lopen, eerste woordjes… De babykamer is een plek waar de eerste levensjaren van je kinderen zich afspelen, en waar ontzettend veel gebeurt. Al die bijzondere herinneringen verdienen een bijzondere omgeving. De commode is het middelpunt van de babykamer, en mag dus best de aandacht trekken. Lees hieronder welke mooie commodes online allemaal te koop zijn en hoe je ze een mooi plekje geeft binnen het interieur van jouw babykamer.

Welke designs?

Of het nu een jongen of een meisje is, aan de commode breng je de eerste jaren met jouw kleintje heel wat uurtjes door. Je verschoont er je baby en je kleedt hem of haar erop aan. Daarom is een goede hoogte van groot belang. In het design van commodes bestaan kleine verschillen. De meeste commodes hebben grote lades, waar je makkelijk alle spullen voor je baby in kwijt kunt. Die heb je dan meteen bij de hand als er verschoond of omgekleed moet worden. Maar er bestaan ook open commodes, die minder groot ogen en daardoor goed staan in een wat kleinere kamer.

Commodes inspiratie

Ben je op zoek naar een mooie commode in een speciaal design? De meeste commodes zijn van hout, maar je kunt ook gaan voor een verrassende commode van metaal. Kijk ook eens naar de verschillende handgrepen: die zijn bijvoorbeeld van leer, hout of stoer onbewerkt metaal. Ze bepalen het uiterlijk van je commode, en zorgen voor een mooie match met de rest van de kamer.

Stijlvol grijs

Commodes hebben vaak neutrale kleuren, zodat ze precies passen in jouw interieur. Een veelvoorkomende kleur is wit, maar ga voor de afwisseling ook eens voor stemmig grijs. Een kleur die net zo goed past bij elke smaak en stijl. Jongen of meisje, met een grijze commode zit je altijd goed.

nog meer: