Proef nu extra voordelig van vtwonen.

Op zoek naar tips & tricks om je huis te stylen? Dan is dit iets voor jou! vtwonen brengt je steeds nieuwe ideeën. Maak nu kennis met een stevige dosis trendy wooninspiratie. Teken hieronder in op een proef voor maar €4 per nummer! Stopt automatisch na afloop. Proef nu voordelig van vtwonen.

Waarom vtwonen?
Het magazine vtwonen staat vol met het laatste nieuws op trend- en lifestylegebied, tips & tricks en DIY-ideeën van de vtwonen stylisten om mee aan de slag te gaan. In het tijdschrift vtwonen vind je een mix van woonstijlen en persoonlijke verhalen. Zo kun je in ieder nummer in de rubriek ‘Binnenkijken’ bij andere mensen naar binnen gluren. vtwonen biedt volop inspiratie voor een mooi en leefbaar huis. Haal jouw portie woongeluk in huis en kies voor een voordelig abonnement! vtwonen verschijnt 16x per jaar.

Voordelen voor vtwonen abonnees
Met een vtwonen abonnement geniet je elke keer weer van trendy wooninspiratie, en dit aan een voordeliger tarief dan in de winkel. Je krijgt je magazine daarnaast gratis thuis geleverd, nog voor het in de winkel ligt. Zo ben jij als eerste verzekerd van een heerlijke dosis wooninspiratie.

Geef vtwonen cadeau
Ken je iemand die (ook) fan is van een trendy woonstijl? Geef dan een abonnement op vtwonen cadeau! Vul in het formulier eerst de gegevens van de ontvanger in en duid daarna ‘een afwijkend betaaladres invullen’ aan. Het abonnement stopt automatisch.

Vragen over je abonnement?
Onze klantendienst helpt je graag verder elke werkdag van 8u tot 16u30 via het nummer 02/556.41.50 of via mail naar abo.dpgmedia@partnerpress.be

Deze aanbieding is geldig in België. Je ontvangt de eerstvolgende editie van vtwonen in je brievenbus. Het abonnement stopt automatisch. Lees hier het privacybeleid van DPG Media Magazines.

nog meer: