4 moderne maatkeukens, 4 stijlen

Met een keuken op maat haal je het maximum uit de beschikbare ruimte. Maar je wilt toch ook graag een persoonlijke touch? Bij keuken- en totaalinterieurbouwer Frank Tack zijn er zoveel afwerkingsmogelijkheden dat je zeker iets vindt in jouw smaak en stijl. Wij geven alvast 4 keer inspiratie. (promotie)

modern landelijk frank tack

1 Sober landelijk

Landelijk en modern kunnen perfect hand in hand gaan, zo bewijst deze creatief afgewerkte keuken. De strakke basiselementen vormen een opgeruimde, moderne basis. Opnieuw zorgen greeploze kastdeuren ervoor dat de strakke lijnen behouden blijven. Het lichte hout en de glanzende tegels voegen dan weer wat persoonlijkheid en landelijke warmte toe, zonder dat het geheel te zwaar wordt.

warm hout frank tack

2 Warm strak

Liever een wat zachtere look? Kies dan voor verrassende accenten in hout. De boekenkast zorgt hier voor een huiselijke sfeer en is de ideale plek om kookboeken of familiekiekjes uit te stallen. Ook de gegraveerde kastfronten verzachten de strakke, moderne uitstraling van het witte keukeneiland. Wil je nog een extra eyecather? Ga dan – zoals op deze foto – voor een opvallend verlichtingselement.

strak marmer frank tack

3 Strak marmer

Eenvoudig wit is altijd goed voor een tijdloze basis. Met greeploze kasten creëer je een cleane, strakke look die naadloos past in een minimalistisch interieur. Wil je toch graag wat kleur? Kies dan voor warme contrasten. Hier: het dieprode marmeren werkblad en de houten vloer. Zo krijg je een modern resultaat dat toch gezellig en warm aanvoelt.

marmer frank tack

4 Modern

Een blik op de foto en je ziet zonder twijfel een prachtige, moderne keuken. Met de typisch moderne kenmerken: strakke kasten, het kookeiland als blikvanger (hier werd gekozen voor marmer) en greeploze, vlakke kastdeuren. In een moderne keuken wordt de strakke look het liefst niet gestoord door keukenapparaten of spoelbakken, alles wordt mooi weggewerkt.

Over Frank Tack

Frank Tack is een familiebedrijf, gespecialiseerd in leefkeukens en totaalinterieur. Van ontwerp over productie tot en met plaatsing en kleuradvies. Frank tack staat voor: 100% maatwerk, tijdloze en sfeervolle ontwerpen, natuurlijke en warme materialen, vakmanschap en duurzame productie en afwerking. Bekijk hier hun projecten.

Bron: in samenwerking met Frank Tack | Foto 1 – 2 & 4: Jonah Samyn – Foto 3: Bieke Claessens

nog meer: Op maat voor jou