3 redenen om voor een keuken op maat te kiezen

Een prachtige keuken die perfect past in je interieur, ingedeeld naar jouw wens en gebouwd uit de mooiste materialen… Klinkt dat je als muziek in de oren, dan is een keuken op maat iets voor jou! Toch nog niet helemaal overtuigd? Lees hier dan de 3 redenen waarom jij voor een keuken op maat moet kiezen. (promotie)

1 Optimaal gebruik van de ruimte

Door voor een keuken op maat te kiezen, verlies je geen kostbare ruimte. De keuken wordt zo gebouwd dat hij perfect in de voorziene ruimte past, hoe groot of klein die ook is. Geen kieren en spleten tussen je kasten dus! Bovendien is een keuken op maat de perfecte oplossing voor eventuele obstakels die zich in je ruimte bevinden. Daar kan je eenvoudig rondom werken, zonder dat je lege hoeken of uitstekende kanten overhoudt.

2 Complete creatieve vrijheid

Extra diepe kasten, een verhoogd werkblad of andere speciale aanpassingen? You name it! Alles is mogelijk, want een keuken op maat voldoet aan al je wensen. Bovendien creëer je zo ook je eigen unieke keuken. Door de aangepaste indeling en de gekozen materialen zal je nergens een identieke keuken aantreffen en hoef je geen compromissen te sluiten.

3 Eenheid in je interieur

Creëer harmonie in je interieur door je woonstijl te integreren in een van de belangrijkste ruimtes van je huis. Die ‘rode draad’ kun je makkelijk voorzien in een keuken op maat, want daar ben je vrij in de keuze van opbouw en materialen. Wie op zoek is naar een totaalinterieur, kan bij keukenbouwer Frank Tack aankloppen.

Over Frank Tack

Frank Tack is een familiebedrijf, gespecialiseerd in leefkeukens en totaalinterieur. Van ontwerp over productie tot en met plaatsing en kleuradvies. Frank tack staat voor: 100% maatwerk, tijdloze en sfeervolle ontwerpen, natuurlijke en warme materialen, vakmanschap en duurzame productie en afwerking. Bekijk hier hun projecten.

Bron: in samenwerking met Frank Tack | Foto Jonah Samyn

nog meer: Op maat voor jou