Kleurrijk 2023: H&M Home lanceert vrolijke collectie in samenwerking met Pantone

beeld vtwonen Beeld

Markeer 26 januari met koeienletters in de agenda, want dan ligt er een nieuwe collectie in de schappen van H&M Home. Het gaat om een kleurrijke selectie van hebberig makende accessoires, gebaseerd op en ontworpen door verfmerk Pantone. En geloof ons, die wil je hebben.

Lees verder onder de advertentie

Frisse start

Nieuw jaar, nieuw huis? Voor veel mensen staat de maand januari in het teken van een frisse wind door het interieur. Opruimen, schoonmaken en ontspullen is in veel huishoudens vaste prik. Ook een nieuwe kleur op de muur of een kleine make-over signaleren we vaak in het nieuwe jaar. En precies daarom lanceert H&M Home een vrolijke collectie met verfmerk Pantone, voor een jaar vól kleur.

H&M Home x Pantone

Kleur in huis zou je haast kunnen zien als een superkracht, gezien het een ruimte in een handomdraai van een geheel nieuwe look kan voorzien. De collectie van Pantone bewijst dat als geen ander. De naam? The power of colour, die met enkele simpele maar prachtige items laat zien wat kleur kan doen in huis.

LEES OOK
Kleur in huis: houd het in balans met de 60-30-10-regel

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld

Rustgevend versus levendigheid

De pantone collectie voor H&M Home is gebaseerd op twee kleurpaletten die volgens het verfmerk een opmars maken dit jaar. De Calm & Soothing-tinten bevatten de kleuren pistache (2260C), petrol (548C), groen (5545C) en middenblauw (2178C) en geven een gevoel van stabiliteit en rust. Voor de collectie Energy & Joy zijn de vier kleurstellingen roze (707C), rood (3517C), oranje (2027C) en abrikoos (2022C) gekozen. Deze warmere kleuren brengen levendigheid en warmte en wekken onze innerlijke vitaliteit op, net als liefde en vreugde.

Moderne objecten

Evelina Kravaev-Söderberg, Head of Design & Creative at H&M Home vertelt: ‘Kleur is essentieel voor zowel ons huis als onze zintuigen. Met de H&M Home x Pantone-collectie kunnen we benadrukken hoeveel verschil de kracht van kleur maakt in ons dagelijks leven, met een selectie moderne interieurobjecten om aan toe te voegen. Kies uit een van de geurkaarsen en kijk hoe de geur van rood je doet voelen of voeg een pistachekleurige vaas toe aan de woonkamer, voor een vredige en mooie toevoeging’, aldus Evelina.

De H&M Home x Pantone collectie ligt vanaf donderdag 26 januari in een select aantal winkels en is ook online te verkrijgen.

Lees verder onder de advertentie

Bron: H&M