3x de meest bizarre huizen uit de Netflix-serie Selling Sunset

De drama, de glamour en natuurlijk de abnormaal dure huizen: onze redactie heeft seizoen vijf van de Netflix serie Selling Sunset weer verslonden. De reality serie volgt de makelaars van The Oppenheim Group en geeft niet alleen een inkijkje in hun leven, maar ook in de meest waanzinnig luxe (én prijzige) villa’s.

Alleen voor de allerrijksten

Het team van The Oppenheim Group verkoopt huizen aan de allerrijksten in de Sunset area in Los Angeles. Er worden dan ook regelmatig woningen verkocht aan bekende Hollywood sterren of andere multimiljonairs. Ter referentie: een huis van onder de twee miljoen zul je niet zo snel tegenkomen bij dit makelaarsbureau. Deze drie villa’s vond onze vtwonen-redactie wel héél bizar groot en luxe. Wij dromen nog even verder!

LEES OOK

Haal de Parijse stijl van Emily in Paris in huis

Villa op de Hollywood Hills – $ 9.405.000,-

Het mooiste uitzicht over heel Los Angeles? Dat heb je misschien wel vanuit deze moderne villa, ontworpen door de bekende architect Harry Gesner. Het hele huis is voorzien van plafondhoge ramen, waardoor alles ruimtes er extra licht, luchtig en groot uitzien. Oppenheim eigenaar Jason omschrijft dit pand als ‘het meest sexy en meest architectonisch uitzichtpunt in de Hollywood Hills’.

Met zo’n 3300 vierkante meter eigen grond, 4 slaapkamers, 6 badkamers, een luxe woonkeuken, een ronde infinity pool mét uitzicht op het Hollywood sign, ruime garage, eigen opnamestudio en meer, zal het hoge prijskaartje je niet verbazen. De villa stond te koop voor acht miljoen dollar, maar is uiteindelijk verkocht voor maar liefst $ 9.405.000 (omgerekend zo’n 8,9 miljoen euro) door de Selling Sunset makelaars. Meer foto’s van deze villa zijn te zien via deze link.

Dé Beverly Hills villa van $ 75.000.000,-

Als je ook de vorige seizoenen van Selling Sunset hebt gekeken, kun je je vast nog dit huis van maar liefst 75 miljoen dollar (zo’n 71.4 miljoen euro) herinneren. Hoewel dit de duurste listing is die The Oppenheim Group ooit heeft aangenomen, durfde makelaar Davina de uitdaging wel aan. Tot ongenoegen van haar baas Jason trouwens, hij vond deze prijs véél te hoog. En wat blijkt? Jason had misschien wel gelijk, want anderhalf jaar later staat de villa nog steeds te koop. De prijs is nog altijd met geen cent gezakt.

In ruil voor dit geld krijg je een hectare eigen grond, zeven slaapkamers, tien badkamers, een bioscoop, een fitnessruimte, een professionele keuken, een wijnkelder, een inloopkast én een mega privézwembad. Heeft iemand toevallig nog 75 miljoen in een oude sok liggen?

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Jason Oppenheim (@jasonoppenheim)

Recordverkoop voor $ 35.500.000,- met garage voor 15 auto’s

Het duurste huis dat de makelaars van Selling Sunset tot nu toe hebben verkocht? Dat is dit landgoed in de Hollywood Hills. Het huis werd te koop gezet voor 43.995.000 dollar, maar is uiteindelijk voor 35.5 miljoen dollar (33.8 miljoen euro) verkocht door mede-eigenaar Jason. Dit is niet alleen een record voor The Oppenheim Group, maar ook voor het Hollywood Hills gebied.

De villa heeft een schitterend 360 graden uitzicht over de stad, een groot zwembad mét waterval en een enorm dakterras. Met één druk op de knop komt de metershoge, draaibare buitenbioscoop uit de grond. Deze is vanuit alle kamers in het huis te zien. Naast vijf slaapkamers en negen badkamers heeft de villa een garage waar je vijftien (!) auto’s in kunt parkeren. En nee, dan zijn we er nog niet: ook vind je hier een luxe wijnkelder, een volledig glazen lift en een spa met natte en droge sauna, dompelbaden en massageruimtes. Meer foto’s zien? Ook deze villa staat nog op de website van de Oppenheim Group.

Meer bizarre listings van Selling Sunset

Oké, laten we eerlijk zijn: eigenlijk zijn alle huizen die we tegenkwamen op de website van The Oppenheim Group behoorlijk bizar en ietwat over de top. Smaken de bovenstaande woningen naar meer? Check dan vooral even de website van de Oppenheim Group, you’re welcome!

nog meer: Nieuws