Maak je woonplan 3

vtwonen Back to school logo

In deze derde en laatste les van vtwonen Back to school ga je aan de slag met een woonplan. In de eerste twee lessen heb je heerlijk kunnen dromen. Je bent eens goed gaan kijken naar je huis, hebt een woonwens benoemd en deze gevisualiseerd met een moodboard. Aan de hand van drie criteria – budget, tijd en haalbaarheid – ga je deze week jouw woonwens omzetten in een concreet woonplan.

Bekijk eerst de video-instructie van stylist Kim van Rossenberg. Daarna kun je aan de slag met het lesmateriaal van deze week. Dit vind je onder de video. Zo kun je de derde les nog eens rustig nalezen en stap voor stap met de opdracht aan de slag deze week. Veel plezier!

bts_lesmateriaal3_2000px

Share!

We zijn nieuwsgierig naar alle plannen en straks de resultaten. Deel je ze met ons en de andere studenten op Instagram of in de Facebook-groep vtwonen Back to school met #vtwonenbacktoschool. Jullie feedback op deze workshop is uiteraard ook van harte welkom.

Bedankt

Dit was de laatste les van deze eerste vtwonen Back to school-workshop. Hopelijk hebben we je geïnspireerd! We zien je graag terug bij de volgende workshop.

nog meer: Back to school