Durven met kleur 3

vtwonen Back to school logo

Les 3: kleur toepassen in je interieur

 

Je bent alweer toe aan de laatste les van Back to school. In de eerste twee lessen heb je jouw woonwensen op papier gezet en deze gevisualiseerd met een moodboard en een kleurkaart. Deze week gaan we aan de slag met het daadwerkelijk toepassen van kleur in je interieur. Spannend misschien, maar met het voorbereidende werk dat je al hebt gedaan gaat het ongetwijfeld lukken.

Bekijk eerst de video-les van stylist Femke Pastijn. Daarna kun je aan de slag met het huiswerk en je plannen in de praktijk gaan brengen. Onder de video vind je het lesmateriaal, bestaande uit een stappenplan, de opdracht en extra tips van Femke. Veel plezier!

bts_lesmateriaal3_2000px

Share!

We zijn heel nieuwsgierig naar jouw vorderingen en het resultaat. Deel ze met ons en de andere studenten op Instagram met #vtwonenbacktoschool of in de Back to school Facebook-groep. Uiteraard is je feedback op deze workshop ook van harte welkom.

Bedankt voor het meedoen

Dit was de laatste les van de workshop ‘Durven met kleur’. Hopelijk hebben we je geïnspireerd! Achter de schermen zijn we alweer druk bezig met de volgende workshop. Heb je een leuk idee? Laat het ons weten via social of stuur een mail naar be.vtwonen@dpgmediamagazines.nl. Veel woongeluk!

nog meer: Back to school