Lees vtwonen tot 3 maanden gratis!

Super summerdeal! Op zoek naar eigentijdse DIY-ideeën om je huis te stylen? Dan is dit iets voor jou! vtwonen brengt je steeds nieuwe ideeën. Ontdek een toffe mix van persoonlijke en verrassende woonstijlen in de meest sfeervolle huizen.

Profiteer nu van deze zomeractie en krijg 5+1 nummer gratis of 10+3 nummers gratis!

Kies bij betaalwijze voor domiciliëring en krijgeen extra korting van 10%!

vtwonen abonnement
Het magazine vtwonen staat vol met het laatste nieuws op trend- en lifestylegebied, tips & tricks en DIY-ideeën van de vtwonen stylisten om mee aan de slag te gaan. In het tijdschrift vtwonen vind je een mix van woonstijlen en persoonlijke verhalen. Zo kun je in ieder nummer in de rubriek ‘Binnenkijken’ bij andere mensen naar binnen gluren. vtwonen biedt volop inspiratie voor een mooi en leefbaar huis. Haal jouw portie woongeluk in huis en kies voor een voordelig vtwonen magazine abonnement!

Voordelen voor vtwonen abonnees
Met een vtwonen abonnement geniet je elke keer weer van trendy wooninspiratie. Je ontvangt vtwonen in je brievenbus, nog voordat het in de winkel ligt, en bent daarmee voordeliger uit dan wanneer je het los koopt in de winkel.

Geef vtwonen cadeau
Ken je iemand die (ook) fan is van een trendy woonstijl? Geef dan een abonnement op vtwonen cadeau! Profiteer nu van deze speciale aanbieding en betaal 5+1 nummer gratis of 10+3 nummers gratis.

Vragen over je abonnement?
Onze klantendienst helpt je graag verder elke werkdag van 8u tot 16u30 via het nummer 02/556.41.50 of via mail naar abo.dpgmedia@partnerpress.be

Benieuwd naar de andere titels uit de Super summerdeal?
Kijk dan op Feeling Wonen, Wonen Landelijke Stijl, Stijlvol Wonen, Ik ga Bouwen, Flow of Donald Duck!

Deze aanbieding is geldig in België t.e.m. 30/09/2020. Het voordeeltarief geldt voor 6/13 nummers, ongeacht eventuele prijsstijgingen. Je ontvangt de eerstvolgende editie van vtwonen in je brievenbus. Het abonnement stopt automatisch. Uw persoonlijke gegevens worden verzameld en verwerkt door AMP NV, Lenniksebaan 451, 1070 Anderlecht; ondernemingsnummer 0403.482.188. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonlijke gegevens en uw rechten kunt u de volgende webpagina raadplegen: viapress.be/cgv. Lees hier het privacybeleid van DPG Media Home Deco.

nog meer: