Tweedehands lockers

Een lockerkast staat super stoer en is perfect voor de kinderkamer. De leukste lockers zijn al jaren oud en goed doorleeft. Dus waarom probeer je niet een tweedehands locker op de kop te tikken? Een goede zoektocht levert vaak voor een leuke prijs een prachtige kast op. 

Tweedehands lockers

Stoere lockers kinderkamer

Op de meeste lockers zit een slotje. Wat is er nu spannender om je spullen veilig achter slot en grendel op te bergen? Handig om speelgoed en schoolspullen uit het zicht te houden, maar ook kleding kun je er goed in opbergen. Vooral in een industriële tienerkamer staan tweedehands lockers super mooi!

Tweedehands lockers

Voor tweedehands meubels ben je natuurlijk bij Marktplaats of de plaatselijke kringloopwinkel aan het goede adres. Goed snuffelen tussen alle oude kasten levert de mooie vondsten op. Een gebruikte kast heeft vaak een deuk of kras, maar dat geeft juist de locker wat extraas. Bij Het Echte Landleven vind je gave houten lockers. Liever een metalen locker? Dan heeft Neef Louis vast en zeker iets moois voor je.

Oude lockerkasten

Ben je op zoek naar een tweedehands locker met een verhaal? De kans is groot dat je bij Old-BASICS een mooie lockerkast vindt. Misschien wel eentje die vroeger werd gebruikt in fabrieken en kazernes. Gaaf toch? Voor echte oude lockers moet je eens een kijkje nemen bij brocante winkels. De redactie van Alles Brocante weet je de leukste adressen te vertellen!

Ook nieuwe lockerkasten kunnen een tweedehands uitstraling hebben. Voor het artikel lockerkast kinderkamer gingen we op zoek naar webshops met mooie lockers!

Bron: vtwonen

nog meer: kinderkamer