Leuke kast voor meidenkamer

beeld vtwonen Beeld

Ieder meisje droomt van die perfecte kast. Waar ze al haar jurkjes en schoentjes in opbergt. Of het nou een roze prinsessenkast is of een romantische witte versie. Voor de stoere meiden is er uiteraard ook genoeg keus. Zoek je een leuke kast voor meidenkamer? Hier wat tips!

Lees verder onder de advertentie

Meisjeskasten

Is de lievelingskleur roze? Kies dan voor de Linnenkast Jet. Door de zachtroze kleur en het hartje in de deur is dit een typische meisjeskast. Ben je niet zo gek op al dat roze maar wil je het toch meisjesachtig houden? Kies dan voor een witte kast. Op kinderkamerinstijl.nl vind je verschillende witte kasten die toch romantisch en meisjesachtig zijn. Ook deze brocante spiegelkast past door zijn romantische uitstraling perfect in een meidenkamer.

Stoere meidenkasten

Voor de stoere meiden onder ons – die niet van roze en schattig houden – zijn er natuurlijk ook genoeg opties. Kies dan voor donkere of felle kleuren. Bruine en grijs doen het altijd goed. Maar ook groen en rood maken een meisjeskamer niet gelijk jongensachtig. Op myhomeshopping.nl vind je deze stoere lockerkast van vtwonen. Door de donkergrijze kleur ideaal voor een stoere meidenkamer.

Unieke kasten

Op happykidsart.nl zoek je een kast uit wekje je kunt laten beschilderen naar eigen wens. Ze worden met de hand gemaakt en zijn dus compleet uniek. Zo ontwerp je een leuke kast voor meidenkamer.

Lees verder onder de advertentie

Zelf aan de slag

Genoeg van die saaie witte kast? Verf of behang de kast. Of voeg accenten toe door bijvoorbeeld alleen de achterwand van de kast te verven. Op Shineyourlightblog staat een leuk voorbeeld van een zelfgemaakte kastwand. Lees het artikel kast beplakken voor meer inspiratie.

Ruimtebesparende kast

Een kleine kinderkamer? Plaats dan een kast onder de hoogslaper zoals in het artikel hoogslaper kast en bureau wordt beschreven. Of ga zelf aan de slag met Ikea opbergsystemen. Plaats er een gordijnenrails boven voor een prinsesseneffect. Opgeruimd staat netjes!

Bron: Welke.nl

Lees verder onder de advertentie