Kast beplakken met behang, stickers en folie

beeld vtwonen Beeld

Het leuke van het beplakken van een kast is dat je samen met je kind de kast helemaal naar jullie zin kunt maken. Je kunt de kast beplakken met verschillende materialen, zoals behangstickers en plakfolie.

Lees verder onder de advertentie

Kast beplakken met behang

Met restjes behang maak je in een paar uur tijd een compleet nieuwe kast. Onder de categorie DIY zie je de werkwijze hoe je de binnenkant van een oude linnenkast beplakt met behang. Het resultaat is erg leuk! Je kunt ook alleen de achterwand van een kast beplakken.

Stickers

Een andere makkelijke en goedkope manier om je kast een nieuwe look te geven is het gebruik van stickers, zoals bijvoorbeeld met deze bijzondere glow in the dark stickers van Chispum. Wil je naast de kast ook graag een saaie, witte deur opvrolijken? Deze vtwonen-sticker, met een afbeelding van veelvuldig gebruikte lockerdeuren, maakt een stoere kinderkamer net een beetje extra doorleefd.

Er zijn nog meer leuke stickers verkrijgbaar. Op Fleurdesfleurs.nl vind je stickers voor op de muur die je ook prima kunt gebruiken voor je kast.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld

Plakfolie op een kinderkast

Een oude kast kun je eenvoudig opknappen met plakfolie. Dit folie is verkrijgbaar in diverse soorten, zoals beuken, eiken, marmer, zeil of een vrolijk patroon. Bij Fabricati gebruiken ze bijvoorbeeld vrolijk (tafel)zeil voor het beplakken van kasten. Het beplakken van een kast met plakfolie is best een klus en kost veel tijd. Heb je last van luchtbellen onder het folie? Prik dan even met een speld in de luchtbel, zodat de lucht kan ontsnappen. Op Tafelzeil.com vind je meer handige tips voor het aanbrengen van plakfolie. Dit zijn een aantal tips om je kast te beplakken en een nieuwe look te geven.

Shop behang en stickers:

Bron: 101 Woonideeën

Lees verder onder de advertentie