Plakken maar: de leukste muurstickers voor de kinderkamer

beeld vtwonen Beeld

Van alle kamers in huis is de kinderkamer de meest ideale plek om je creativiteit de vrije loop te laten. Een leuke manier om dit te doen? Met muurstickers! Met een afbeelding van veelvuldig gebruikte lockerdeuren of een glow in the dark muursticker geef je een bijzondere draai aan een kale wand of deur. Benieuwd hoe? In dit artikel zetten we de leukste stickers voor de kinderkamer op een rij.

Lees verder onder de advertentie

Lockergrap

Oude deuren, verweerd en afgebladderd, geven het interieur karakter. Makkelijker dan een nieuwe deur vervangen door een oude deur – die ook maar net moet passen – is een deursticker. Deze vtwonen-sticker, met een afbeelding van veelvuldig gebruikte lockerdeuren, maakt een stoere kinderkamer net een beetje extra doorleefd.

Beestenboel

Voor de kinder- of babykamer zijn naast deurstickers ook leuke muurstickers te krijgen. Zoals deze stickerset van Kek Amsterdam, die bestaat uit acht muurstickers, waaronder een schattig hertje, een uil, een konijn, een eekhoorntje en nog meer leuke dieren om van de kinderkamer een beestenboel te maken. Je kind zal het geweldig vinden.

In het bos

De muurstickers van Fine Forest bestaan uit duizenden kleine stipjes, die handmatig met verschillende diktes fineliners gemaakt worden. Het zijn levensechte dierenillustraties, waardoor het lijkt alsof er écht een stukje natuur te zien is op de muur.

Lees verder onder de advertentie

Konijn magneetsticker

Is je kind weg van konijnen? Deze magneetsticker van Groovy Magnets is een blikvanger in iedere kinderkamer. Het bijzondere is dat de sticker gemaakt is van vinyl met ijzerdeeltjes, waardoor deze geschikt is om magneten op te . Zo kun je er ook wat leuke quotes of kaarten aan op hangen.

Glow in the dark

Mooie muurstickers voor de baby- en kinderkamer vind je ook bij het hippe Spaanse merk Chispum. Een bijzonder voorbeeld daarvan zijn de glow in the dark muurstickers. Overdag zie je een maan, raket of een sterrenbeeld en ’s avonds lichten ze op. Zo magisch was het nog nooit!

Shop mooie muurstickers:

Lees verder onder de advertentie

Nog meer kinderkamer inspiratie opdoen? Bekijk het hier.

Bron: vtwonen Stijlengids 2018