Dit is de populairste decoratie voor de kinderkamer

De kinderkamer is een plek waar kinderen spelen, slapen en leren. Maak van deze plek een bron van inspiratie, maar met een praktische twist. Veel opbergruimte en een fijne slaapplek zijn de basis, een warme kleur op de muur brengt sfeer in de kamer en decoratie maakt het plaatje af. Dit is de meest populaire decoratie voor de kinderkamer.

decoratie kinderkamer

Er is één ding dat we terugzien bij de meest verkochte decoratie voor de kinderkamer. Namelijk nude tinten. Geen uitgesproken kleuren, maar beige, bruin, taupe en wit voeren de boventoon. Het dier wat je het meest terug ziet komen is de koning van de jungle, de leeuw. Een krachtig dier die de kleintjes laat zien hoe stoer zij zijn. Is er ruimte in de kinderkamer? Dan scoor je zeker punten met een speeltent van Kid’s Concept. Hierin kunnen ze eindeloos spelen, theekransjes en logeerpartij houden. Voor de warme voeten style je de kinderkamer af met een speels vloerkleed.

LEES OOK
5 DIY’s voor de kinderkamer

Dromenland

Het bed staat natuurlijk in de kamer om in te slapen. Dat is geen reden om hier geen decoratie toe te passen. Sfeervolle sierkussens, slingers, een nachtlampje en als kers op de taart een bedhemel. Zo maak je van het bed een heus slaappaleis. En niet te vergeten de knuffels. Van tijgers en giraffen tot olifanten en apen, ze horen allemaal thuis in de kinderkamer. Laat de decoratie tot verbeelding spreken.

Stijlvol opbergen

Voldoende opbergplek in de kinderkamer is heel belangrijk. Een grote kledingkast en lades onder het bed zijn ideaal, maar wat dacht je van een mooie wandplank? Deze mini-wandplank past perfect boven de commode in de babykamer en kan blijven hangen als de peuter een kleuter wordt. Zet het speelgoed wat in het zicht mag staan hierop. Dan ruim je niet alleen de kinderkamer op, je stylet ‘m ook gelijk. Twee vliegen in één klap. Opbergmanden kunnen ook niet ontbreken. Bijvoorbeeld deze set van twee katoenen manden van Kidsdepot. Een voor het speelgoed en de andere voor de knuffels. Zo wordt opruimen een feestje!

LEES OOK
Dit zijn de trends voor de kinderkamer

nog meer: kinderkamer