Gordijnstof jungle

beeld vtwonen Beeld

Verander de kinderkamer in een echte jungle met olifanten, apen en krokodillen. Gave junglegordijnen mogen dan natuurlijk niet ontbreken. Vind hieronder de leukste adressen voor gordijnstof jungle. Zo zwiert jouw Tarzan of Jane straks aan de junglegordijnen het bed in. 

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

Jungle gordijnen

Bij A House of Happiness laat je je gordijnen op maat maken. Je kiest een stof naar keuze, vult de formaten en gordijntype in en binnen de kortste keren worden de op maat gemaakte gordijnen bij je thuisbezorgd. In hun collectie hebben ze een hele mooie junglestof met een vrolijke beestenboel. Bijzonder aan deze stof is dat de giraffen een glow-in-the-dark effect hebben. In het donker geven ze een lichte gloed af.

Een groen gordijn met lussen en een opdruk van vijf safari/jungle dieren van het merk Taftan is te koop bij Ik en Ik. Dit gordijn is leuk te combineren met al het andere textiel uit deze serie.

Lees verder onder de advertentie

Gordijnstof jungle

Bij Van Marieke verkopen ze allerlei verschillende, hoogwaardige stoffen met een jungleprint. Van leeuwen en tijgers tot olifanten en toekans. Al deze stoffen zijn gemaakt van biologisch katoen.

Ideeën voor de junglekamer

Hier op vtwonen vind je nog veel meer ideeën voor de junglekamer. Denk aan een jungle bed, muurstickers of jungle behang!

Bron: Wooll

Lees verder onder de advertentie