Jungle behang

beeld vtwonen Beeld

Bij een echte avonturier hoort een spannende jungle kamer. Spelen tussen de tijgers en olifanten en slapen naast de leeuwen. Maak je jouw kleine waaghals niet bang maar juist blij met bovenstaande? Lees verder hoe je met jungle behang van de kinderkamer een junglekamer maakt en laat het avontuur beginnen.

Lees verder onder de advertentie

Jungle behang in de slaapkamer

Omdat jungle behang op dit moment helemaal hip is, kun je het in allerlei soorten en maten vinden. Op de jungle van Ik en Ik raak je nooit uitgekeken. Omdat er zo veel op te zien is, blijft je kleine ontdekkingsreiziger nieuwe dingen vinden. Het 3D effect maakt het behang extra spannend!

Is het voor een kleinere avonturier en moeten de leeuwen wat subtieler? Dan ben je voor jungle behang bij Kleur mijn interieur aan het juiste adres. Hier vind je mooi licht behang met vrolijk getekende aapjes en olifantjes.

Junglestickers

Proeft het leuke jungle behang naar meer? Tover meer dieren tevoorschijn op kasten, ramen en op de deur. Slangen, aapjes, junglebomen en meer; Kidz Stijl heeft een groot aanbod aan jungle muurstickers. Hiermee maak je de kamer nog levendiger. Je kunt er ook een hele set kopen, bijvoorbeeld van de nieuwsgierige aapjes van Kidz Stijl.

Lees verder onder de advertentie

Jungle kamer ideeën

Benieuwd naar hoe je de rest van de kamer kunt aankleden om de jungle compleet te maken? In dit artikel over jungle kamer ideeën vind je allerlei leuke mogelijkheden en inspiratie waardoor die jungle zo tot leven komt. Je kunt voor deze kamer namelijk ook heel makkelijk zelf decoraties knutselen, zoals een vrolijke kapstok!

Jungle Book behang

Bij een jungle slaapkamer mogen de vriendjes uit Jungle Book natuurlijk niet ontbreken. Behang van Jungle Book is helaas moeilijk te vinden. Daarom is het extra fijn dat er kunstenaars zijn die deze Disney figuren op de wand kunnen schilderen. Muurschilderingkinderkamer staat garant voor een vrolijke muurschildering waarop Mowgli en Bawlo dansend de kamer in springen. Bij Kunst voor Schatjes zie je alle Jungle Book vriendjes samen. Zo is het gezellig druk in je kamer.

Bron: 123kinderbehang

Lees verder onder de advertentie