Win je droomslaapkamer met de vtwonen Slaapkamer Styling Battle

Droom jij er weleens van, van zo’n slaapkamer waarin alles klopt, waar je je helemaal thuis voelt, je kunt relaxen en genieten van alle luxe en comfort? Het hoeft niet bij dromen te blijven, want als je nu jouw stylingideeën met ons deelt, maak jij kans op je eigen slaapkamerontwerp. Klinkt geweldig, toch? Lees snel verder want we vertellen je hieronder alles over de vtwonen Slaapkamer Styling Battle! (In samenwerking met Auping)

Zoete dromen

Hoe ziet de slaapkamer van je dromen eruit? Wat is jouw ideale bed, in welk beddengoed wil jij heerlijk liggen en welke accessoires mogen niet ontbreken? Ben je fan van zwart-wittinten? Of ga je toch eerder voor een stoere, industriële look? Of misschien wil je liever romantische details? Misschien vind je het lastig en weet je niet goed waar te beginnen. Doe dan eerst deze test en ontdek welke slaapkamerstijl en welk Auping bed er bij jou passen.

Wat moet je doen?

Zou je graag je droomslaapkamer winnen? Dan heb je geluk, want Auping en vtwonen slaan de handen in elkaar en mogen één deelnemer gelukkig maken met de slaapkamer van z’n dromen. Maar wat moet je nu eigenlijk allemaal doen?

Maak een moodboard voor je slaapkamer

Laat je creativiteit de vrije loop en stel een zo compleet mogelijk moodboard samen van jouw droomslaapkamer. Weet je niet goed waar te beginnen om alles in een moodboard te visualiseren? Bekijk dan onze vtwonen Back to school-videoworkshops voor tips bij het opstellen van je woonplan en het samenstellen van een moodboard. Kijk voor je begint eerst goed naar de plus- en minpunten van je ruimte en hou die in je achterhoofd. Geef antwoord op volgende vragen: welke sfeer wil je in je droomslaapkamer? Wat is je interieurstijl? Welke kleuren en materialen wil je graag integreren? Kies je een nachtkastje of niet? Wil je extra opbergruimte? Denk ook na over accessoires in de slaapkamer: planten, verlichting, fotokaders,… Ook bedtextiel is een belangrijk detail waar je meteen de juiste mood mee creëert. Snuister zeker eens rond in de nieuwe voorjaarscollectie van Auping!

Neem deel aan de wedstrijd

Sta je al te springen om te beginnen? Vul dan onderstaand formulier in en voeg je moodboard toe. Bepaal ook in welk Auping bed je graag zou willen wakker worden: alle bedden en boxprings kan je hier bekijken. Voeg ook zeker een tekst toe met jouw motivatie: waarom moet jij deze wedstrijd winnen? Je inzending is definitief na het drukken op de knop ‘versturen’, dus wachten op een bevestigingsmail hoeft niet.

Een professionele jury, bestaande uit vtwonen stylistes Ozanne en Guillemine, kiest uit alle inzendingen 3 moodboards. Hiermee gaan de stylistes zelf aan de slag en realiseren ze 3 slaapkamers. Eentje daarvan wordt de uiteindelijke winnaar.

De wedstrijd is jammer genoeg afgelopen! Bedankt voor je deelname. Op 28 mei communiceren we de 3 finalisten. Hou onze site dus goed in de gaten!

nog meer: Jouw slaapcomfort