Alles over de zoektocht

beeld vtwonen Beeld

In de zoektocht naar hét interieurtalent van Nederland en België gaven meer dan 400 interieurfanaten zich op voor Interieurtalent gezocht. Na een spannende tweede ronde waarbij 30 kandidaten aan de slag mochten met een woonopdracht, bleven er 10 stylingtalenten over. Zij gaan dit najaar de strijd met elkaar aan in een gloednieuw televisieprogramma.

Lees verder onder de advertentie

In samenwerking met bol.com

Samen met bol.com

Regelmatig wordt vtwonen op social media getagd in prachtige, originele, creatieve interieurfoto’s van onze fans. Dat er stylingtalent rondloopt, is dus zeker. Om dit talent een podium te geven, heeft vtwonen de handen ineen geslagen met bol.com. Met een passend assortiment bij elke veranderende woonwens is bol.com de ideale partner in deze zoektocht naar nieuw interieurtalent. De 10 finalisten gaan dit najaar in het televisieprogramma aan de slag met verschillende stylingopdrachten en gebruiken hiervoor o.a. woonitems die verkrijgbaar zijn bij bol.com.

Wat houdt de zoektochtin?

In april zijn we gestart met de zoektocht naar hét nieuwe interieurtalent. Meer dan 400 interieurfanaten gaven zich op en deelden hun binnenkijker, maar slechts 30 van hen kregen de vervolgopdracht én shoptegoed van bol.com. De opdracht: style een hoek in je eigen woonkamer met één of meerdere items uit het woonassortiment van bol.com en deel je resultaat in een vlog. Deze interieurvlogs werden niet alleen goed bekeken, ook werd er massaal gestemd. De kandidaat met de meeste publieksstemmen won hiermee een plekje in de finale. De 9 andere finalisten werden geselecteerd door een jury bestaande uit o.a. Nicolette Fox (hoofdredacteur vtwonen) en Corrien Flohil (beeld- en styling coördinator bij vtwonen).

Lees verder onder de advertentie

Klaar voor camera

Komend najaar start op SBS6 en VTM een gloednieuw televisieprogramma waarbij 10 finalisten met elkaar de strijd aangaan. Het belooft een bloedstollende strijd met een flinke dosis stijl te worden. In 8 afleveringen laten de talenten uit Nederland en België zien wat ze in huis hebben. De winnaar krijgt de hoofdrol in een reeks online stylingvideo’s op vtwonen.be én ontvangt daarnaast shoptegoed van bol.com. Niets missen? Houd dan vtwonen.be/interieurtalentgezocht in de gaten voor de laatste updates.

FAQ

Zijn er nog onduidelijkheden? In de FAQ vind je antwoorden op veelgestelde vragen. Handig!

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie