FAQ: veelgestelde vragen

beeld vtwonen Beeld

Lees alvast de FAQ hieronder, dan weet je precies wat je van de actie kunt verwachten.

Lees verder onder de advertentie

Wanneer kan ik me aanmelden?

Vanaf vrijdag 23 april 18:00 uur tot en met dinsdag 15 juni 23:59 uur kun je je aanmelden als interieurtalent door foto’s van je huis, een moodboard en een motivatie te uploaden.

Hoe vaak kan ik me opgeven?

Je kunt 1 keer meedoen. Heb je je inzending verstuurd? Danis het helaas niet mogelijk om je opnieuw aan te melden of extra foto’s in tezenden. Probeer je toch vaker mee te doen, dan word je gediskwalificeerd.

Moet ik foto’s van mijn huis uploaden?

Ja, dat klopt. Je maakt maximaal 6 foto’s van jouw favoriete hoekje(s) in huis, die laten zien dat jij een goed gevoel voor interieurstyling hebt. De foto’s kun je maken met je mobiele telefoon of digitale camera; dat laten we helemaal aan jou over! De bestandsformaten die geaccepteerd worden zijn: jpeg, gif en png (max 10 MB).

Lees verder onder de advertentie

Moet ik een moodboard maken?

Ja, voor de aanmelding ga je ook aan de slag met een moodboard. Hoe je dat doet? Selecteer een aantal afbeeldingen van woonitems op bol.com en creëer een moodboard. Hoe je het moodboard maakt, mag je natuurlijk helemaal zelf weten. Gebruik je creativiteit. Als het uiteindelijk maar te uploaden is! De bestandsformaten die geaccepteerd worden zijn: jpeg, gif en png (max 10 MB).

Hoe maak ik een moodboard?

Maak op de laptop/computer eerst een mapje aan. Zo vind je de woonproducten die je voor het moodboard hebt geselecteerd en opgeslagen makkelijk terug. Heb je geen speciale bewerkingsprogramma’s op je laptop/computer? Maak dan online een (gratis) moodboard, bijvoorbeeld op Canva of Adobe Spark. Ben je meer van het échte knippen en plakken? Print dan de afbeeldingen van de woonitems uit en plak ze op een stuk papier of karton. Maak vervolgens een foto om ‘m digitaal te kunnen uploaden.

Kunnen Belgische fans ook meedoen?

Jazeker, dat kan via de Belgische site: vtwonen.be/interieurtalentgezocht. Veel succes met de aanmelding!

Lees verder onder de advertentie

Ik woon in het buitenland. Kan ik dan ook meedoen?

Iedereen die in Nederland of België woont kan meedoen.

Kan ik mijn aanmelding ook tussentijds opslaan en laterdoorgaan?

Het is helaas niet mogelijk om de aanmelding tussentijds opte slaan. We raden je aan om de aanmelding te doen op een moment dat het jougoed uitkomt. Neem er de tijd voor en deel jouw (originele) motivatie enstijlvolle binnenkijker.

Is de aanmelding goed ontvangen?

Je krijgt na het invullen van de vragen een nieuw scherm te zien. Zodra je deze ziet, is de aanmelding goed verzonden. Je krijgt geen bevestigingsmail van de inzending. De 30 selecteerde kandidaten ontvangen op 18 juni bericht. Ook zullen zij genoemd worden in een online artikel dat later verschijnt op vtwonen.nl/interieurtalentgezocht en vtwonen.be/interieurtalentgezocht.

Lees verder onder de advertentie

Hoeveel selectierondes zijn er?

Er zijn in totaal 2 selectierondes. Op 18 juni maken we de eerste 30 kandidaten bekend. Zij gaan aan de slag met de vervolgopdracht. Hierna zullen wij eind juli bekendmaken wie de 10 uiteindelijke kandidaten zijn die gaan strijden om de hoofdprijs.

Word ik gefilmd?

In de tweede selectieronde vragen we je zelf vlogs op te nemenvan je werkproces. Zit je uiteindelijk bij de top 10, dan worden de opdrachtendoor ons opgenomen.

Wanneer hoor ik of ik geselecteerd ben?

Op 18 juni maken wij de 30 kandidaten bekend die doorgaan naar de volgende ronde. Zij zullen persoonlijk bericht ontvangen via de mail. Later zullen de 30 kandidaten bekend worden gemaakt in een online artikel op vtwonen.nl en vtwonen.be.

Lees verder onder de advertentie

Hoe worden de 30 kandidaten geselecteerd?

vtwonen zal alle inzendingen bekijken en de binnenkijkers, moodboards en motivaties beoordelen. Ook kan er door het publiek worden gestemd. De kandidaat met de meeste stemmen op 16 juni is gegarandeerd van een plekje bij de laatste 30 kandidaten en mag aan de slag met de vervolgopdracht.

Ik kan mijn aanmelding niet inzenden, wat moet ik doen?

Wat vervelend dat het niet lukt om de aanmelding in testuren. Mocht je met Internet Explorer hebben gewerkt, probeer het dan eens inChrome, dat helpt vaak. Vergeet niet om de motivatie even te knippen en teplakken!

Ik zit nog op school. Kan ik dan meedoen?

Jazeker! Mocht je uiteindelijk bij de laatste 10 kandidatenzitten, dan zul je wel beschikbaar moeten zijn voor opnames in september.

Lees verder onder de advertentie

Wat kan ik winnen?

Denk je bij het zien van onze stylisten op tv en in online video’s weleens ‘ik denk dat ik dat ook kan’? Dit is je kans om net als hen te interieurs te stylen voor camera. De winnaar krijgt een eigen online videoserie en shoptegoed voor woonproducten van bol.com.

Wanneer zijn de opnames? Hoeveel tijd moet ik daar vrij voorhouden?

De opnames zijn in augustus, september en mogelijk oktober 2021. Hoeveel tijd het precies gaat kosten, is nog niet bekend. Mocht je winnen, dan zullen we dit met elkaar afstemmen. Hoe de opnames er precies uit gaan zien hangt natuurlijk ook af van het Coronabeleid dat op dat moment geldt.

Ik heb al een baan. Kan ik dan meedoen?

Absoluut! Ook hiervoor geldt: als je bij de 10 kandidaten hoort die gaan strijden om de hoofdprijs, dan is het belangrijk dat je beschikbaar bent voor opnames. Ben je de winnaar? Dan mag je voor vtwonen aan de slag met de styling van online video’s. Dat betekent niet dat je in dienst gaat bij vtwonen, maar er gaan uiteraard wel een heleboel deuren voor je open.

Lees verder onder de advertentie

Help, mijn vraag staat hier niet tussen!

Mochten we je vraag hier niet beantwoord hebben, dan kun je ons mailen op vtwonen.nl@dpgmediamagazines.nl. Wij doen ons best om je op werkdagen (ma t/m vr) binnen 24 uur van een antwoord te voorzien. Let op: vragen of je aanmelding is aangekomen kunnen we helaas niet beantwoorden.