Botanisch behang: onze favorieten

Groene accessoires, veel planten en een vleugje tropisch: dat zijn kenmerken van de botanische woonsfeer. Je maakt het plaatje helemaal af door ook je muren in een botanisch jasje te steken. Wij selecteerden voor jou ons favoriete, botanische behang. 

Botanisch behang kapstok hal

Groen behang slaapkamer

Groen behang bank

Met bloesem

Op nummer 1: het Canopy Saphir PCL661/07 behang van Christian Lacroix. Gek op de natuur en wil je het buitengevoel naar binnen halen? Dat doe je gemakkelijk met deze mooie print van groen gekleurde bladeren. Go green, ook binnenhuis!

Tropisch

Op nummer 2: het tropische behang ‘Palm’ van Cole & Son. Hier word je toch vrolijk van? Wetende dat de zomer nu écht voorbij is, kun je op deze manier het vakantiegevoel toch stiekem net wat langer vasthouden. Met deze print op de muur waan je je direct in tropische sferen. En zeg nu zelf: dat willen we toch allemaal?

Vakkenspel

Op nummer 3: Vliesbehang Exotic Damier (Wall&Decò). Een groen geblokte print met palmbladeren voor dat echte beach gevoel. Voor wie van opvallend houdt, is dit behang zeker een goede keus.

Botanisch wandkleed

Vind je zo’n behang toch nét een tikkeltje gewaagd? Dan kun je ook kiezen voor een wandkleed met een leuke print, zoals op de eerste foto. Makkelijk verwisselbaar en eigenlijk net zo leuk! Kies bijvoorbeeld voor de Sao Tome van Barbara Osorio Fabrics, 100% linnen (Wilhelmine van Aerssen).

nog meer: wooninspiratie