Loungeplek tienerkamer

Tieners relaxen het liefste met vrienden. Uit school of in het weekend. Fijn dus als ze een plek hebben waar ze lekker kunnen zitten. Met kussens en zitzakken heb je al snel een loungeplek.


Loungeplek

Loungebank

Is er een beetje ruimte in de tienerkamer? Zet er dan een lekkere bank neer. Ideaal daarvoor is de Klippan van Ikea. Je hebt de keuze uit verschillende kleuren bekleding. Houdt je kind van knalkleuren? Dan is de Dottevik hoes misschien erg leuk.

Zijn je kinderen nog wat kleiner? Dan kan je eens naar de modulaire banken van Ploem kijken. De losse chairs zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen en uitvoeringen. Je kunt ze combineren zoals jij dat wilt.

Sierkussens

Leg in de bank leuke kussens. Er worden voor zowel jongens als meiden zoveel verschillende kussens verkocht. Kijk eens bij sierkussens voor inspiratie.

Zitzakken

Een paar lekkere zitzakken doen het ook goed bij kids. Kidz Impulz verkoopt zitzakken speciaal voor kinderen. Deze zijn net iets kleiner dan die voor volwassenen. De zitzakken van Sit and Joy zijn ook erg geschikt om in te ploffen en er niet meer uit te komen. Wilt je kind met een groepje lekker kunnen zitten? Koop er dan meerdere en wissel af in kleur en vorm.

Wil je echt een stijlvolle en ergonomisch exemplaar? Dan schaf je een zitzak van Ergonomic Living aan. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren. De zitzakken hebben een goede ondersteuning en zitten heerlijk door de speciale vulling en de zachte hoes.

Bron: Ikea

nog meer: wooninspiratie