Ledikant schilderen

Een goede nachtrust is o zo belangrijk voor de allerkleinsten onder ons. En waar doet de kleine dat beter dan in een mooi ledikant van eigen hand? Soms kun je in de winkel geen geschikt exemplaar vinden. Denk dan eens aan zelf een ledikant schilderen. Jouw wens, jouw resultaat.

ledikant schilderen

Ledikant schilderen

Je wilt een ledikant schilderen, dat is stap 1. En dan? Belangrijk is om te bepalen welke kleur je graag wilt gebruiken. Bij Levis vind je de meest toonaangevende kleuren. De kleur ‘Teal’ is de kleur van 2014 een prachtige mix van diepgroen en blauw. Bij Gamma kun je zelf je gewenste verfkleur laten mengen bij de verfmengservice. Zorg er bij de keuze wel voor dat je kiest voor kindvriendelijke verf.

Wat heb je nodig?

Allereerst heb je natuurlijk een ledikant nodig. Dit kan een tweehands in goede staat zijn of een nieuwe basis ledikant van Prenatal. Verdere benodigheden zoals kwasten, rollers, schuurpapier en verfpotten haal je bij de bekende bouwmarkten als Karwei en Praxis.

Finishing touch

Het ledikant is niet af zonder een mobiel boven het bedje. Hier lees je hoe deze zelf maakt van vrolijk gekleurde knopen.

Ledikant en klaar

Als je zelf niet aan de slag wilt, kan je natuurlijk ook altijd op speurtocht naar een kant en klare ledikant. Bij Baby-walz.nl vind je het tweekleurige ledikant Sauthon, rustig en heeft een strakke uitstraling.

Bron: IKenIK

nog meer: wooninspiratie