Foodsharing en hippe cocktails bij Nude in Kortrijk

Vroeger een volkscafé, sinds november 2017 de hippe eet – en cocktailbar van boezemvrienden Louis Ottevaere en Feysal Ahwaz: Nude in Kortrijk. Hier ben je op elk moment van de dag welkom voor een hapje of drankje in een knap industrieel kader. Gezelligheid troef!

Harmonie van art deco en industrieel

De inrichting omschrijven bezielers Louis en Feysal als een fijne mix van art deco en industrieel. Aan de muur prijkt in roze neonletters ‘nude’, de bar werd vervaardigd uit groen marmer en de loungezetels doen met hun poederroze kleur de naam van het restaurant alle eer aan. Ook het servies en de servieten kleuren er ‘nude’. De open keuken zorgt voor een extra troef: showcooking! En als je de barman aan het werk ziet, weet je meteen wat je moet bestellen… Gin-tonic please!

Eat easy-concept

’s Middags schuif je de voeten onder tafel voor een smakelijke lunch, ’s avonds staat dan weer foodsharing centraal. Op de kaart? Ceviche, scampi tempura, croque pastrami, avocado salade… Wij beginnen er spontaan van te watertanden. Dat de bordjes ook nog eens heerlijk Instagram proof zijn, maakt de ervaring compleet.

Extraatje? Louis en Feysal vinden het comfort van hun klanten zo belangrijk dat ze een privé parking mét camerabewaking voorzien voor hun klanten. Cool!

Praktische info

Casinoplein 15, 8500 Kortrijk
Open op woensdag tot vrijdag van 11u30 en 14u30 en van 17u30 tot 2u00, zaterdag van 17u30 tot 02u00 en zondag van 17u30 tot 01u00.
Gesloten op maandag en dinsdag
Meer info via nude.be

nog meer: wooninspiratie