Puur ontbijten bij Zero 53 in Aalst

Genieten van een vers ontbijtje in een originele setting, dat kan bij Zero 53 in Aalst. Als je verzot bent op bagels, American pancakes en homemade limonade, dan is deze lunch-en koffiebar zeker iets voor jou. 

Zero53 Aalst lunch- en koffiebar

Mix and match

Van oude posters tot opgezette dieren, de eigenaar van Zero 53 kleedt het interieur aan met alles wat hij maar kan vinden. Dat maakt het de ideale locatie om te ontbijten in een originele setting. Het interieur alleen is reden genoeg om het een bezoekje te brengen. De originele sfeermakers vind je niet alleen binnen, maar ook buiten. Het zomerterras staat in midden van de straat, maar is veilig afgemaakt met planten en een houten omheining. Je waant je meteen in een groene oase! Heb je tijdens je bezoek iets gespot dat je écht in huis moet hebben? Dan neem je ’t gewoon mee, want alles wat in Zero 53 staat is te koop.

Dit bericht bekijken op Instagram

⚡️⚡️ It’s saturday !!! Time for a coffee / breakfast break ☕️ ?⚡️⚡️#molenstraat #chipka #zero53 #moccadorkoffie #takeawaycoffee #barista #ontbijt #breakfast #ontbijt #koffie

Een bericht gedeeld door Zero53 (@zero53aalst) op

Dagvers

Verandering van spijs doet eten. En dat hebben ze ook bij Zero 53 geweten. Elke maand verschijnen er nieuwe gerechtjes op het menu, afhankelijk van het marktaanbod. Het merendeel van de drankjes worden ook zelfgemaakt. Ze zien er niet alleen enorm goed uit, ze smaken ook heerlijk. Nog niet overtuigd? Bij Zero 53 maken ze alles zelf, van de fruitsap tot de croissantjes. Voor dagverse producten ben je er aan het juiste adres!

Dit bericht bekijken op Instagram

>>> We love interior <<< #aalst #chipka #zero53 #breakfast #ontbijt #lunch

Een bericht gedeeld door Zero53 (@zero53aalst) op

Lazy sunday

We kennen allemaal het gelukzalige zondagochtend-gevoel. En wat is er nu leuker dan uitgebreid ontbijten of brunchen? Om je weekend in schoonheid af te sluiten, bieden ze bij Zero 53 niet alleen ontbijtformules aan, maar ook een Lazy Sunday Brunch. Versgeperst fruitsap, confituur op grootmoeders wijze en een zachtgekookt eitje zijn maar enkele van de lekkernijen die je voorgeschoteld krijgt. Let wel, je kan enkel brunchen op reservatie. Via de Facebook-pagina van Zero 53 reserveer je in 3 klikken makkelijk een tafeltje!

Praktische info

Molenstraat 44, 9300 Aalst
Open op maandag, woensdag, vrijdag en zondag tussen 9u en 14u en op zaterdag van 10u tot 14u.
Gesloten op dinsdag en donderdag.

Meer info via zero53.be

nog meer: wooninspiratie