Onthaasten bij L’Appartement Jackie in Berchem

Een ontmoetings- en onthaastingsplek net buiten het Antwerpse stadscentrum: bij l’Appartement Jackie ontsnap je even aan de dagelijkse beslommeringen.

De installaties met droogbloemen zorgen voor een stijlvolle

boho toets.

Girl power troef

Ellen Wauters – alias Jackie Bohème – wil met Jackie & Her Tribe een sterke vrouwelijke community uitbouwen van ondernemende vrouwen. Ze organiseert intieme bijeenkomsten, workshops en masterclasses rond vrouwelijkheid, rust, creativiteit en ondernemen. L’Appartement Jackie is daarvan het verlengde: een ontmoetings- en onthaastingsplek die je kunt boeken voor een romantisch weekendje weg, een brainstormsessie of klein bedrijfsevenement. Of gewoon om in alle rust even te kunnen werken aan een project. Je kunt L’Appartement boeken voor een (halve) dag of een of meerdere overnachtingen. Zin in een lekker diner waarvoor je de deur niet uit hoeft? Dan verwent een van de vrouwelijke koks uit Jackie’s netwerk je met veel plezier.

Japans meets boho

De interieurstijl van L’Appartement kan je samenvatten als Japanse sereniteit meets bohemian. Ellen is sterk geïnspireerd door de Japanse levensstijl. De lange eettafel is dan ook laag tegen de grond, om beter te kunnen aarden met je innerlijke kracht. Verder is het kleurenpalet van l’Appartement Jackie sober, met veel wit en zachte tinten. De installaties met droogbloemen zorgen voor een stijlvolle boho toets. De accessoires zijn weldoordacht gekozen, met veel aandacht voor natuurlijke, duurzame materialen. Vlei je neer in de master bedroom of zak weg in een van de grote kussens: hier ben je even helemaal weg van de dagelijkse drukte.

Praktisch

Pieter de Coninckstraat 7, 2600 Berchem.
Prijzen: € 195 voor een halve dag, € 295 voor een hele dag en € 135 per nacht.
www.jackieboheme.be

Fotografie: Dorothee Dubois / The Fresh Light | Tekst: Sanne De Lee

nog meer: wooninspiratie