Next level glamping bij Nutchel Cabins

In tijden waarin we massaal vastklampen aan onze smarthpone en vaak gewoon zelfs de tijd niet nemen om even écht rondom ons te kijken, is Nutchel Cabins een echte verademing. Back to basics mét een vleugje comfort.

Terug naar de natuur

Wie een weekendje of midweek boekt bij Nutchel, keert heel even terug naar de natuur. De cabins liggen temidden van een bos en zijn voorzien van grote raampartijen die ervoor zorgen dat ook binnenin het gevoel hebt dat je buiten bent. Wanneer het ’s avonds donker wordt, steek je de olielampen aan om het gezellig te maken. Heerlijk old school. In de winter maak je ook gebruik van de houtkachel, die de cabin in geen tijd helemaal opwarmt.

Gezellig samenzijn in Limburg

De Nutchel Cabins liggen temidden De Warre, een groen domein van 13 hectare in Neeroeteren, net over de grens met Nederland. Je maakt er een romantisch uitje van met 2 of spendeert er vrije tijd met familie of vrienden. Samen gezellig barbecuen, plonsen in de zwemvijver of de waaghals uithangen op het hoogteparcours, het kan er allemaal.

Praktische info

Nutchel – De Warre, Ketelstraat 77, 3680 Maaseik. Mogelijkheid tot boeken van een lang weekend (3 nachten) en midweek (4 nachten). 7 types cabins beschikbaar.

Meer info via www.nutchel.be

nog meer: wooninspiratie