3 leuke conceptstores in Aalst

De tijd dat Aalst alleen gekend was als carnavalsstad is voorbij. Aalst is nu vooral een gezellige en moderne stad geworden met veel koffiebars en sfeervolle conceptstores. Tijd dus voor een dagje shoppen!

Fonetik

Melanie richtte Fonetik in 2016 op en de winkel is intussen uitgegroeid tot een gezellige en ruime conceptstore. Hier vind je niet alleen de leukste cadeautjes voor anderen, maar ook de tofste spullen voor bij jou thuis.

Naast meubels en woonaccessoires vind je er ook verzorgingsproducten van het Belgische merk Cîme én minimalistische juwelen van Belgische en Nederlandse makelij. Hier kom je zeker niet buiten met lege handen. Tip! Vanaf maart 2018 kan je elke maand een workshop van Cîme volgen bij Fonetik.

Praktische info: woensdag tot zaterdag open van 11u tot 18u. Korte Zoutstraat 13, 9300 Aalst.

Room4Kids

De baby- of kinderkamer inrichten? Dat doe je bij Room4Kids! Deze leuke conceptsore biedt vooral veel Scandinavische merken aan, met de focus op functionaliteit en design voor kinderen. Naast interieurartikelen kan je hier ook terecht voor kledij, boekjes én verzorgingsproducten op maat van de allerkleinsten.

Leuk voor toekomstige ouders: je kan hier een geboortelijst aanleggen met jouw favoriete spulletjes. Els en Filip geven je ook graag advies over hoe je de kinderkamer het beste (her)inricht.

Praktische info: maandag tot zaterdag open van 10u tot 18u, dinsdag gesloten. Kattestraat 74, 9300 Aalst.

Yellow Lemon Tree

Hedendaags en betaalbaar design ondergedompeld in de Scandinavische woonstijl, dat vind je bij Yellow Lemon tree. De conceptstore heeft een groot assortiment aan producten en levert design met een verhaal. En dat van de kleinste woonartikelen tot verlichting en meubels. De collectie is opgedeeld in verschillende woonhoeken, heel leuk om in te snuisteren. Daarnaast geven Bernhard en Steven je met veel plezier woonadvies én zelfs interieuradvies tot bij je thuis.

Praktische info: maandag tot zaterdag open van 10u tot 18u. Kattestraat 69, 9300 Aalst.

Foto’s Room4Kids en Yellow Lemon Tree: Studio nunu en Marieke Penne

nog meer: wooninspiratie