Goedkope babykamer

Je wilt voor je kindje natuurlijk een mooie babykamer en die hoeft gelukkig niet duur te zijn! Bij heel veel online shops kun je een goedkope babykamer kopen. Of wat denk je van tweedehands meubelen? Met deze tips heb je zo een goedkope babykamer die er toch heel mooi uitziet.
Goedkope babykamer

Tweedehands babykamer

Ben je op zoek naar een goedkope babykamer, dan kun je beter eerst eens kijken voor tweedehands meubelen. Er is heel veel aanbod van tweedehand babykamers, want ene babykamer heb je natuurlijk maar tijdelijk nodig. Daarnaast kunnen tweedehand meubelen heel mooi zijn. Met wat verf geef je een oud ledikantje ook zo weer een nieuwe look. Op Marktplaats worden veel goedkope babykamers aangeboden. Kijk ook eens bij een kringloopwinkel bij jou in de buurt, daar vind je vast wel iets dat je kunt gebruiken.

Tip: Wil je een goedkope babykamer, kijk dan eerst eens of vrienden en familie nog meubels voor je hebben. Misschien kun je meubels overnemen van kennissen van wie het kind al uit de babykamer is gegroeid!

Prijs vergelijken

De prijsvariatie in babykamers kan erg verschillen. Op de website van Beslist en Baby-Dump kun je heel eenvoudig je maximale bedrag vaststellen en de prijzen van babykamers vergelijken. Zo krijg je een handig overzicht met alle goedkope babykamers.

Goedkope babykamer kopen

Bij veel shops kun je in een keer een complete babykamer kopen. Bij baby en tiener megastore kun je al voor 200 euro een complete babykamer kopen bestaande uit een ledikant en commode. Bij Babykamers.nl heb je zelfs nóg goedkopere babykamers. Voor een iets hoger bedrag heb je bij Babypark een goedkope babykamer met commode, ledikant en een linnenkast.

Nog voordeliger kan bij Ikea, daar hebben ze ook veel meubels voor de babykamer, zoals een commode voor maar 25 euro! Valt dit toch niet binnen je budget? Dan kun je natuurlijk ook nog een hele mooie kamer maken met tweedehands meubels.

Babykamer outlet Rotterdam

Kinderen groeien als kool en daarom is het zonde om hele dure spullen te kopen die je na korte tijd weer weg kunt gooien. Neem eens een kijkje in outlets. In Capelle aan de IJssel vind je Baby & tiener megastore, waar je slaagt tegen mooie prijsjes. Op de site van Kleintjebaby vind je gebruikte babykamers. Gebruikt, maar wel voordelig en van goede kwaliteit.

Bron: Babypark

*Alle genoemde prijzen waren geldig op moment van publicatie en kunnen dus afwijken.

nog meer: wooninspiratie