Dekbedovertrek bedrukken

De meeste kinderen zijn sterren in het rekken van de bedtijd. Nog heel even iets afkijken op de televisie, of nog een boekje en dat is dan echt de aller aller aller laatste. Maar wat als je ervoor zorgt dat het naar bed gaat net iets leuker wordt? Laat je zelf ontworpen dekbedovertrek bedrukken en moet je eens zien hoe snel de kids onder de lekkere dekens willen kruipen.

Dekbedovertrek bedrukken

Dekbedovertrek met foto

Op de website van Your Surprise kun je zelf een groot aantal persoonlijke cadeaus ontwerpen. Een dekbedovertrek bedrukken behoort ook tot de mogelijkheden. Dit dekbedovertrek kun je tweezijdig laten bedrukken. Kies voor een eigen foto en bepaal je eigen tekst.

Een naam op het dekbedovertrek

Laat een dekbedovertrek met naam bedrukken in de webshop van Moekies. Op deze website kies je ook tussen twee patronen: ruitjes of strepen. Op Bulbby.com kun je ook je eigen dekbedovertrek laten bedrukken met naam en kies zelf een figuur voor bij de naam. Zo ontwerp je zelf een uniek dekbedovertrek die precies bij jouw zoon of dochter past. 

Gedichtje of spreuk

Wil je een neutraal dekbedovertrek bedrukken met tekst? Op de website van Dekbedovertrekkenonline is er een optie om het dekbedovertrek te laten bedrukken met tekst. Kies bijvoorbeeld het lievelingsgedicht van je kind of een van zijn/haar favoriete spreuken. Een origineel en persoonlijk dekbed!

DIY – dekbed ontwerpen

Nog geen keuze gemaakt of benieuwd naar nog meer ideeën om een dekbedovertrek te laten bedrukken? Lees dan ook het artikel Zelf dekbedovertrek ontwerpen. Hier vind je nog meer handige tips over een dekbedovertrek bedrukken.

Bron: Bulbby

nog meer: wooninspiratie